Hirdetés
- A gyerekem "tartalmat gyárt". Mit tegyek?
- Szólánc.
- Fűzzük össze a szavakat :)
- Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen mosógépet vegyek?
- Évente csak egyszer látod! 11 11 11 11 11
- Android másképp: Lineage OS és társai
- A legolcsóbb gamer laptop RTX 4060-al.
- "A homoszexualitás természetellenes" 😠
-
LOGOUT.hu
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kelvin
őstag
válasz 4264adam #1780 üzenetére
Elvileg nem kell mert később megoszthatod a bázisok közt a nyersanyagot. A játékot túlélő módban tolom (váltogatás nélkül), a banditák eddig mindig a kicsi, új nem jól védett bázisokat támadják és nem túl gyakran.
Eddigi tapasztalataim alapján ahol nem látsz felkiáltójelet a védelem mellett adott településnél a pip boyban, ott nem is lesz nagyon támadás. Valahol olvastam, hogy az erőforrásokat összeadva, számszerűsítve megkapjuk mekkora legyen a védelem szintje."A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
Kelvin
őstag
válasz Kareszovics #1826 üzenetére
Én már négy óra játék után találkoztam vándorkereskedővel akitől lehetett venni páncélokat, volt nála pár legendary 19000 pénz környékén. Szóval lesz mire költeni
Hál isten én pc-n nem futottam még bele zavaró hibákba.(pörgő hullák, öngyilkos AI-k) Az ajtók sem csukódnak vissza illetve a konténerek sem töltődnek vissza mindenütt. Ha jól rémlik naponta egyszer visszatérnek az ellenfelek, talán ott a konténerek ajtók esete is más."A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
Kelvin
őstag
Először is kéne neked egy erősebb gép, a problémád nagy része letudva. Másodszor a Fallout 4 térképe duplája a Skyrim térképének. (around 30 square miles, double that of Skyrim's 14.6 square miles.) A dlc-k után közel háromszor nagyobb lesz a bejárható terület, szóval még egy problémád kipipálva.
Más: Ha valaki belefutott már a terminál hibába akkor itt a megoldás:
[ Szerkesztve ]
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
Kelvin
őstag
válasz gyimger #1927 üzenetére
Reméljük nem fog bezavarni, ugyanis a küldik miatt van ez a respawn móka loot és enemy terén. Ugyanis ezekre a helyekre mind szólhat ismétlődő küldi, szerezd meg ezt a ketyerét, tisztítsd ki azt a helyet. stb.
[ Szerkesztve ]
"A legvégén nem az fog számítani,hogy mennyi év volt életedben,hanem hogy mennyi élet volt éveidben"
-
Kelvin
őstag
válasz Plazmacucci #1959 üzenetére
A leírás szerint nem és csak harcban működik vats-ot használva.
-
Kelvin
őstag
válasz Plazmacucci #2093 üzenetére
Igen nagyon gyors, én ezért beállítottam frame limitet. Illetve a terminal bug miatt is hasznos.
-
Kelvin
őstag
válasz BloodDrunker #2106 üzenetére
Szerintem sehol, amelyik neve mellett koponya található az magasabb szintű nálad, a csillagos az pedig legendary. Ha a kettőt együtt látod rohanj (legalábbis túlélő fokozaton)
Illetve vats-ban a megfelelő perkkel ahogy felettem írták. Nem rossz mivel az időt is lassítja, így jobban át lehet gondolni a szitut
[ Szerkesztve ]
-
Kelvin
őstag
Gyerekek karakter generálásnál ha valaki kreativitás hiányában volt. Később meg tudja változtatni a karakter külsejét egy bizonyos gép segítségével. Ez már a háromban is megvolt.
(pont egy rpg ahol mások által készített karaktert meg végtelen alapanyag módokat használunk, na ne már...)[ Szerkesztve ]
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Automata kávégépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Ukrajnai háború
- PlayerUnknown’s Battlegrounds
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Politika
- OLED TV topic
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest