- GoodSpeed: POCO X6 PRO 5G 12/512 GB vs Samsung Galaxy S24 FE 8/256GB
- bambano: Bambanő háza tája
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Hieronymus: Az egyik reggel nem indult az autóm, küzdelem az ólomszulfát ellen
- eBay-es kütyük kis pénzért
- petipetya: Nagy chili topic. :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kelvin
őstag
Gyerekek karakter generálásnál ha valaki kreativitás hiányában volt. Később meg tudja változtatni a karakter külsejét egy bizonyos gép segítségével. Ez már a háromban is megvolt.
(pont egy rpg ahol mások által készített karaktert meg végtelen alapanyag módokat használunk, na ne már...) -
Kelvin
őstag
válasz
BloodDrunker #2106 üzenetére
Szerintem sehol, amelyik neve mellett koponya található az magasabb szintű nálad, a csillagos az pedig legendary. Ha a kettőt együtt látod rohanj
(legalábbis túlélő fokozaton)
Illetve vats-ban a megfelelő perkkel ahogy felettem írták. Nem rossz mivel az időt is lassítja, így jobban át lehet gondolni a szitut
-
Kelvin
őstag
válasz
Plazmacucci #2093 üzenetére
Igen nagyon gyors
, én ezért beállítottam frame limitet. Illetve a terminal bug miatt is hasznos.
-
Kelvin
őstag
válasz
Plazmacucci #1959 üzenetére
A leírás szerint nem és csak harcban működik vats-ot használva.
-
Kelvin
őstag
Először is kéne neked egy erősebb gép, a problémád nagy része letudva. Másodszor a Fallout 4 térképe duplája a Skyrim térképének. (around 30 square miles, double that of Skyrim's 14.6 square miles.) A dlc-k után közel háromszor nagyobb lesz a bejárható terület, szóval még egy problémád kipipálva.
Más: Ha valaki belefutott már a terminál hibába akkor itt a megoldás:
-
Kelvin
őstag
válasz
Kareszovics #1826 üzenetére
Én már négy óra játék után találkoztam vándorkereskedővel akitől lehetett venni páncélokat, volt nála pár legendary 19000 pénz környékén. Szóval lesz mire költeni
Hál isten én pc-n nem futottam még bele zavaró hibákba.(pörgő hullák, öngyilkos AI-k) Az ajtók sem csukódnak vissza illetve a konténerek sem töltődnek vissza mindenütt. Ha jól rémlik naponta egyszer visszatérnek az ellenfelek, talán ott a konténerek ajtók esete is más. -
Kelvin
őstag
válasz
4264adam #1780 üzenetére
Elvileg nem kell mert később megoszthatod a bázisok közt a nyersanyagot. A játékot túlélő módban tolom (váltogatás nélkül), a banditák eddig mindig a kicsi, új nem jól védett bázisokat támadják és nem túl gyakran.
Eddigi tapasztalataim alapján ahol nem látsz felkiáltójelet a védelem mellett adott településnél a pip boyban, ott nem is lesz nagyon támadás. Valahol olvastam, hogy az erőforrásokat összeadva, számszerűsítve megkapjuk mekkora legyen a védelem szintje.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- T14s Gen5 14" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- XFX Speedster 319 SWFT RX 6800 16GB
- Katana GF66 12UC 27% 15.6" FHD IPS i7-12700H RTX 3050 16GB 512GB NVMe gar
- ÚJ Dell Latitude 14 5450 - 14" FullHD IPS - Intel Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2.5+ év gari
- Eladó Vízhűtő cuccok, VGA blokk, radiátor!
- Lenovo ThinkCentre M720s SFF -Számla, garancia, WIN11
- Bomba ár! HP ZBook Fury 15 G7 - i9-10885H I 32GB I 1TBSSD I 15,6" 4KDreamColor I Cam I W11 I Gar
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L390 - i7-8GEN I 8GB I 256SSD I 13,3" HD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- LG 34WK95U-W - 34" NANO IPS - 5120x2160 5K - DCI-P3 98% - HDR 600 - ThunderBolt 3.0/Type-C
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest