Hirdetés
- bkercso: Tápszűrő-5 SMPS-hez
- hcl: GPT diszk kisebbre klónozása
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
micafighter
nagyúr
,,...de simán össze lehet válogatni néhányszázat, ami pótolja azt, amit a beth elfelejtett vagy nem mert beletenni a játékba"
Én a modokra ugy tekintek, mint ingyenes DLCkre, és bizony akad jó pár, ami simán megérne pénzt is, annyit tesz a játékhoz. Na persze első sorban nem a Bethesda féle lopancel modra gondolok itt ezalatt.

Sspot : raneztel már amugy nexusmods-on a népszerűbb F4 modokra? Érdemes szerintem azt a pár percet rászánni, hogy megnézd mit is csinál a leírást átfutva és a képek alapján. Szerintem akad jópár elég meggyőző.
-
törölt tag
Lenne nekem elég sok időm, napi kb 12 órát tudnék foglalkozni vele.
A Fallout sorozatok a kedvenceim, de nem tudnám elképzelni, hogy custom fegyvereket meg meg egyéb cuccokat tegyek a játékba.Ha valamit elfelejtett a Bethesda, majd belerakja a következő részbe... vagy ha nem, akkor játszunk anélkül. Több száz órám van a Fallout 4-ben, de nincs fent 200 mod és így is élvezem.
Mindig is le fogom szólni a hasonló játékosokat és a moddereket is, ez az én véleményem, nem kötelező vele egyetérteni senkinek.
Új hozzászólás Aktív témák
- 27% - MSI MAG Coreliquid I240 AIO Vízhűtés!
- szinte új iPhone 17 256GB black fekete független Apple 1 év garancia
- új iPhone Air 256GB space black asztrofekete független Apple 1 év garancia
- újszerű iPhone 16 Pro 128GB white titanium fehér titán független Apple garancia
- 27% - ÚJ Corsair VENGEANCE RGB 48GB (2x24GB) DDR5 6000MHz
- Bomba ár! Asus ZenBook UX433 - i7-10G I 16GB I 512SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Apple iPhone 17 Pro 512GB & 1TB Bontatlan Független Összes Szín / 27% áfás ár
- Apple iPhone 15 Plus 256GB,Újszerű,Dobozaval,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus Z390 i7 9700 32GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 Super 8GB Phanteks Eclipse P360A 650W
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPhone 13 Pro Max 128GB mobiltelefon garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest