Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
- talmida: Változások 2. rész
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Meggyi001: Vegán? Nem vegán?
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
jocee777
tag
válasz
üzenetére
Üdv!
3: Load Accelerator segít a hosszú töltési időn [link]
4: Igen magától
5: A telepesek nem vesznek ki semmit a workbench-ből maguknak
7: Misc tételeket (ha ez pl. a fegyver fődarabokat jelenti) át lehet szerelni vagy el lehet adni. A bobbleheadeket és a magazinoknak tartóra rakni a passwordok és kulcsok maradhatnak mert nincs súlyuk.
8: Nincs limit. A telepesekkel gyűjtesd a szemetet. Én csak a ritkábbakat gyűjtöttem magam: arany, alu, hasadóanyag, kristály stb.
11: Én újjá építettem. Te döntöd el, hogy melyik frakciót választod és ha a minutement választod akkor bizony építkezni kell. Amelyik házat le lehet bontani abban úgy sem lehet lakni, szóval bátran bontogass!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Formula-1
- Alumíniumba öltözött a Nothing Phone (4a) Pro
- Hobby elektronika
- Arena Breakout: Infinite
- Milyen házat vegyek?
- Konzol Screenshot
- Milyen monitort vegyek?
- MWC 2026: Megnéztük, hol tart a Clicks Power Keyboard és Communicator
- Ilyen olcsó sem volt még egy Apple notebook
- További aktív témák...
- Eladó Spirit Of Gamer Headquarter 300 gamer asztal
- Eladó Razer Goliathus Extended Chroma egérpad
- Mika 6EU Konvektor helyére szerelhető gázkazán (Sosem használt,Digitális,ventillátoros,zárt égéstér)
- Samsung Galaxy S26 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciàval
- Eladó dobozos, fóliás THERMALTAKE The Tower 600 fehér ház
- LG 32GS94UX - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue karcmentes 100% akku (58 ciklus) - 2026.12.03.-ig garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5600X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060Ti 8GB Rampage SHIVA EVGA 700W
- Dell Optiplex 3010 MT,G-870,4GB RAM,500GB HDD,WIN10
- Bomba ár! HP Elitebook 850 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest