Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- caprine: Snowrunner játék manuális tuning lehetőségei
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Gurulunk, WAZE?!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Liner
aktív tag
Mellesleg kitaláltam a legjobb modot lehet megírom ha lehetséges.
Szerintem töltenék meg menne az endorsment.
Fűnyíró illetve valami terepegyenesítő házaknak helyére... Szerintem mindenkinek tele van a buxája, hogy állandóan vagy egyenes helyet keresni de még ha találtál is jöhet a betontömbös padló mert belóg a fű textura.. Spoilerbe aki nmagy máser legyen kedves írja már meg hogy járok jöbban . Ha megölöm a csajt elverszem tőle a góré kulcsát és maradok bobbyval vagy bobby ellen fordulok?
Mc raidenek tetszett, hogy leöltük Hancock jobbkezét.. Annak minden csibészség tetszik. Amúgy a választható karakterek közül ki még ilyen és ki olyan mint mondjuk néger polgárőr barátunk akire feltoltal hála a jó Istennek egy overhallt mert nem bírtam elviselni az arcát. Tényleg ilyen paraszt polgárőr stílust találtak neki..
Amúgy overhallal jól néz ki nagyon de gondolom akkor marad melletted ha jó fiú vagy.. Szerintem már pár lopás kiakasztaná.. Kik vannak még ilyenek Strong rossz? Vele szeretném végigvinni úgyhogy lepörgetem a karakterküldiket a többit meg csinálom stronggal. Mc Raidinek is erős az-az unbreakable x01 power armor amit neki adtam, mondjuk néha még így is betérdel szerencsére van mostmár mod, hogy nem kelll javítani a ruciját.Remélem be tudom még szerkeszteniMc Raidinek ugy elkezdődik egy qustje hosszú út áll előttünk. Annak van bármiféle folytatása mert már megyek vele egy ideje de semmi...
Új hozzászólás Aktív témák
- Kötelező frissítésnek számít a Microsoft legújabb csomagja a Windows 11-hez
- Építő/felújító topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Milyen TV-t vegyek?
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- További aktív témák...
- PS5 Slim Digital (CFI-2016) Karcmentes, 1 kontroller
- ASUS ROG Zephyrus G14 Ryzen 9 / RTX 4070 / 32GB / 1 TB SSD 2K 165Hz PRÉMIUM
- Dobozod ÚJ Lenovo LOQ i7 / RTX 4050 / 144Hz / GARANCIA 2027.03.
- Ultra Rampage Mobile Gamer Csomag: Lenovo Legion Duel 2 + egyedi kiegészítők! 512GB EU verziós!
- Asus TUF RX 6900 XT
- HP ProBook 445 G8 14" Ryzen 3 5400U, 8GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- Samsung Gear VR: Note5, S6 (EDGE), S7 (EDGE)
- REFURBISHED és ÚJ - HP USB-C/A Universal Dock G2 (5TW13AA) (DisplayLink)
- 27% - MSI MPG A1000G PCIE5 / ATX 3.0 1000W 80 PLUS Gold Tápegység!
- 27% - Samsung S27FG904XU Odyssey 3D IPS Monitor! 3840x2160 / 165Hz / 1ms / FreeSync
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Szerintem töltenék meg menne az endorsment.