Hirdetés
- Meggyi001: Áram nélkül....méltóság nélkül.....
- Luck Dragon: Óraátállítás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Depression: R.I.P.
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- NvidiaRTX: Xiaomi Electric Scooter 6 Max: Az első rollerem
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekesi132
tag
Sziasztok!
Előre is bocsi az OFF miatt, de sajnos a klasszikus Fallout trilógiának nincs saját topicja, így kénytelen vagyok ide írni.
Most, hogy lassan egy éve befejeztem a New Vegast (3. alkalommal) ismét kedvem támadt Fallout-ozni, és úgy gondoltam ideje lenne pótolni az első két részt, ezekkel kapcsolatban lenne néhány kérdésem:
A GOG vagy a Steam verziója a jobb? (Elsősorban Steam-en szeretném játszani, de ha az sokkal rosszabb akkor inkább hanyagolom...)
Úgy tudom van FHD támogatása, de érdemesebb alacsonyabb felbontásban játszani, legalábbis valami ilyesmit olvastam, ezt valaki ki tudná fejteni jobban?
Érdemes használni valamilyen módot? Leginkább olyanra gondolok, amelyik hibákat javít, de nem módosítja a játékmenet és nem ad semmilyen extra tartalmat.
Illetve szívesen fogadok bármilyen tippet, mert teljesen új számomra maga a crpg-k műfaja is.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Bravo 15 C7VE 15.6" FHD IPS Ryzen 7 7735HS RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill gar
- Samsung Galaxy S25 Ultra 12/512GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- 9. generációs Intel Core i9-9900K processzor - garanciával
- Apple watch Series 9 45mm GPS + extrák!
- Logitech G29 + H Shifter + Playseat
- Gainward RTX 5080 // Felbontott, új // SZÁMLA // GARANCIA //
- Apple iPad 9 64GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B450M R5 3600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB NZXT Source 340 Bitfenix 550W
- Felsőkategóriás Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R7 7800X3D / RX 6900XT / 32GB DDR5 / 2TB SSD
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 15 15ACH6 ! R5 5600H / 3050Ti / 16GB DDR4 / 512 SSD
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest