- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- total90: SSD és HDD árak 2026-ban – most kell vásárolni, vagy várni 2028-ig?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bobalazs: Microsoft Copilot és hasonló hülyeségek egyszerű kigyomlálása /örök megoldás/
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- A magyar Duke Nukem 3D
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kekesi132
tag
Sziasztok!
Előre is bocsi az OFF miatt, de sajnos a klasszikus Fallout trilógiának nincs saját topicja, így kénytelen vagyok ide írni.
Most, hogy lassan egy éve befejeztem a New Vegast (3. alkalommal) ismét kedvem támadt Fallout-ozni, és úgy gondoltam ideje lenne pótolni az első két részt, ezekkel kapcsolatban lenne néhány kérdésem:
A GOG vagy a Steam verziója a jobb? (Elsősorban Steam-en szeretném játszani, de ha az sokkal rosszabb akkor inkább hanyagolom...)
Úgy tudom van FHD támogatása, de érdemesebb alacsonyabb felbontásban játszani, legalábbis valami ilyesmit olvastam, ezt valaki ki tudná fejteni jobban?
Érdemes használni valamilyen módot? Leginkább olyanra gondolok, amelyik hibákat javít, de nem módosítja a játékmenet és nem ad semmilyen extra tartalmat.
Illetve szívesen fogadok bármilyen tippet, mert teljesen új számomra maga a crpg-k műfaja is.
Előre is köszönöm a segítséget!
Új hozzászólás Aktív témák
- Huawei Free Clip 2 - Hüvely a füledre, de a füled a hüvelye
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 8GB 256GB 1 év garancia
- HP ProDesk 600 G4 i3-8100 16GB 512GB 1 év garancia
- Samsung Galaxy A54 5G 8/128GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Tartozékaival. 1 Év Garanciával4
- Dell Latitude 5420 14" Touchscreen i5-1135G7 16GB 512GB 1 év garancia
- AKCIÓ! Dell Latitude 3530 üzleti notebook - i5 1235U 8GB DDR4 512GB SSD Intel Iris Xe WIN11
- Lenovo Thinkpad X1 Nano 5G Gen2 3K IPS i7-1260P 12mag 16GB DDR5 512GB SSD Intel Iris XE W11 Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4432, 100% Akksi
- iPhone 13 128GB 100% Green (1év Garancia)
- Apple iPhone 15 / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / Akku: 88%
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest