Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
- lezso6: Kvaterner szégyen
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gabrikovics
aktív tag
Na szóval már mindent kipróbáltam , visszavettem az FPS-t 60-ra a v-sync ki és be kapcsoltam a felbontáson variáltam , mindig olyan gyors volt a játék hogy nem lehetett vele bírni .
Aztán mivel semmi mást nem csináltam csak RAM-ot cseréltem ezen kezdtem agyalni namármost a régi memóriám eg Kingston HyperX 1600Cl9 2*2 Gb volt amit én 1866Cl10-en járattam az új ramom egy G.skill 2400Cl11 2*4 Gb amit 2132Cl11-re lőttem be . Most visszavettem 1866Cl10-re ÉÉÉS voala a játék megint rendes tempóban fut !!!
Na de kérdem én mi a fenéért ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Őrült módjára szabja át AI-ra a GeForce-okat Kína
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Mesterséges intelligencia topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Esik a hóóó!!
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
- További aktív témák...
- Gamer PC- Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 5500 / RX 6700XT 12GB / 16GB DDR4 / 1TB Nvme SSD
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új és újszerű 13-14 Gamer, ultrabook, üzleti, 2in1, X360, Touch készülékek kedvező áron Garanciával
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4149
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 16/32/64GB RAM RX 7600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest