Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Andras-G: Az internet veszélyei [2. rész] - Facebook Marketpalce
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- Andras-G: #Kószagondolat - eMag tapasztalatok 2026-ban
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- talmida: My Art II.
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Rifleman Perk elég nagyot dobott a sebzésen +60%-al és egylőre elég könnyen lépegetek szinteket. Sokszor simán csak barkácsolás közben
lvl24-en vagyok asszem.FarHarborban a dokinál volt egy beteg, kiírta h vagy kell 8-as INT vagy 2-es Medic és akkor meg tudom menteni. Hát mondom jó, pont 7-es INT-el nyomulok és 1-es Medicel, de akkor a következő szintlépésnél adok rá.... visszamegyek, erre a doki közli h viszlát, az illetőt már elföldelték
Pedig elég lett volna egy Mentas cukrot bekapni

Meg amúgy folyton azt érzem h arra megyek "amerre kell" mert folyton találok valami érdekeset.
FarHarborban első utamon 5 perc után egyből találtam egy PowerArmort
Mondjuk sose használom ezeket, mert sose tudom mikor lesz rá tényleg szükség, meg ugye jaj kevés a Core (van már 20+
).Sokat agyaltam h mire kéne adni a pontokat, hogy kéne "megtervezni" a karaktert, de arra jöttem rá, hogy mindig csak az aktuális problémáimat fogom orvosolni. Érzi az ember minden kéne erősíteni és arra ad, és kész
A terep felfedezésével is így voltam: sose kajtattam a küldetéseket, mindig csak figyeltem h merre lenne legérdekesebb menni és 30 óra játékidő alatt 5 percet nem unatkoztam még 
Ez egy igazi remekmű!

Új hozzászólás Aktív témák
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Gumi és felni topik
- Milyen egeret válasszak?
- Netfone
- Építő/felújító topik
- GL.iNet OFF topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- További aktív témák...
- X13 Gen5 13.3" FHD+ IPS Ultra 5 135U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjolv IR kam gar
- MacSzerez.com - 2020 MacBook Pro 13" Retina M1 / 16GB RAM / 512gB SSD / Astro / Garancia / Magyar
- Fitbit Sense okosóra - teljesen újszerű állapotú, fekete színben
- AZONNAL VÁSÁROLOK RTX 4090 és RTX 5090 videokártyákat! Akár nem működő, hiányos, sérült is lehet!
- MacSzerez.com - 2022 MacBook Air 13" / M2 / 8GB RAM / 256GB SSD / Starlight / Garancia
- iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4328, 100% AKKSI
- Lenovo T480S i5 8350U, 16GB RAM, 256GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- HIBÁTLAN iPhone 15 Plus 256GB-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4529
- PS Plus előfizetések kedvező áron
- -68%OFF HP Spectre x360 14 (14-ef2276ng) i7-1355U/16GB/1TBSSD/3K 3000X2000 Amoled
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
lvl24-en vagyok asszem.
Pedig elég lett volna egy Mentas cukrot bekapni

FarHarborban első utamon 5 perc után egyből találtam egy PowerArmort
Mondjuk sose használom ezeket, mert sose tudom mikor lesz rá tényleg szükség, meg ugye jaj kevés a Core (van már 20+
).