Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

törölt tag

Rifleman Perk elég nagyot dobott a sebzésen +60%-al és egylőre elég könnyen lépegetek szinteket. Sokszor simán csak barkácsolás közben :F lvl24-en vagyok asszem.

FarHarborban a dokinál volt egy beteg, kiírta h vagy kell 8-as INT vagy 2-es Medic és akkor meg tudom menteni. Hát mondom jó, pont 7-es INT-el nyomulok és 1-es Medicel, de akkor a következő szintlépésnél adok rá.... visszamegyek, erre a doki közli h viszlát, az illetőt már elföldelték :( Pedig elég lett volna egy Mentas cukrot bekapni :W :O

Meg amúgy folyton azt érzem h arra megyek "amerre kell" mert folyton találok valami érdekeset. :DDD FarHarborban első utamon 5 perc után egyből találtam egy PowerArmort :D Mondjuk sose használom ezeket, mert sose tudom mikor lesz rá tényleg szükség, meg ugye jaj kevés a Core (van már 20+ :U).

Sokat agyaltam h mire kéne adni a pontokat, hogy kéne "megtervezni" a karaktert, de arra jöttem rá, hogy mindig csak az aktuális problémáimat fogom orvosolni. Érzi az ember minden kéne erősíteni és arra ad, és kész :U A terep felfedezésével is így voltam: sose kajtattam a küldetéseket, mindig csak figyeltem h merre lenne legérdekesebb menni és 30 óra játékidő alatt 5 percet nem unatkoztam még :R

Ez egy igazi remekmű! :R

Új hozzászólás Aktív témák