- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Óraátállítás
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- Kempingezés és sátrazás
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kemotox
addikt
Üdv!
Megjelenéskor nem sokat játszottam a játékkal, kb 50 órám volt benne, most viszont újra elővettem, hogy végig toljam, ha már annyit fizettem érte. De egyszerűen hihetetlen. Kurvára gáz. Egy éves a játék lassan és még mindig ilyen bugos?
A Castle küldi teljesen bebuggolt, és gugli szerint nem egyedi eset. Valahol valami konzol parancsot írtak, hogy attól majd jó lesz. Megöltük a Queent, meg a tojszikat is szétnyomtam, de nem történt semmi. Beírtam a parancsot, hirtelen kész lett a küldi, megkaptam az xp-t. De azóta is ugyanúgy az az egy névtelen senki Percember van ott, aki túlélte a harcot, a többiek sehol, nem szól a zene se meg semmi. Megcsináltam a rádiót is szépen ahogy kell, power is van neki. Már azóta egy csomót toltam, nem akarom már megint újrakezdeni.. Amúgy rendszeresen bugos a játék, az NPC-k folyton háttal pofáznak például. Vagy csak büdös lennék? Tököm tele van már. Ha lehetne 70 óra után refundolni akkor megtenném
Na szóval tud erre a kastélyos hülyeségre valaki valami megoldást? Ki vagyok tőle nagyon. Mondjuk az új időjárási effektek nagyon királyak. Legalábbis első játszásnál nem tűnt fel se a köd se a rad vihar, szerintem azóta kerültek be.
Új hozzászólás Aktív témák
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Kétezer eurós csomag lehet a Vivo X300 Ultra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Arc Raiders
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Battlefield 6
- Kutya topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- További aktív témák...
- Intel D3-S4520 960GB - Keveset futott - 2,5", SATA3, 5300 TBW - Eladó!
- Nintendo Switch OLED + Picofly + 512 GB Samsung EVO Plus + Nintendo tok
- Új Xiaomi Mi Pro 2 Swiss Edition elektromos roller 300/600W
- Samsung Galaxy A56 5G 256G, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- HP NVIDIA GeForce RTX 3080 3 ventilátor
- Utolsó! M1 Max MacBook Pro 16"/ 64GB / 2TB / 27%-os ÁFÁS - (0307AB)
- szinteÚJ 2030 Gar! Dell Pro Max 14 Ryzen AI 9 HX PRO 370 32GB LPDDR5X 1TB NVMe SSD
- Apple iPad mini 7 2024 128GB MXN63 SpaceGray
- ÚJ ASUS Vivobook 15 - 2.8K OLED 120Hz - i5-1335U - 16GB - 1TB - Win11 - Garancia
- BESZÁMÍTÁS! Lenovo Yoga Book 9 13IMU9 notebook - Ultra7 155U 32GB DDR5 1TB SSD Intel Graphics W11
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest