Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- MasterDeeJay: Mi ez a pici videókártya? AMD E9173 teszt
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- aquark: Zsebszámológépek
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 13 – Néhány egyszerű, de finom étel
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha különkiadás 2 – Kajás poénok
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kareszovics
addikt
gyimger + Ryder62
Végigolvas mindkettőtök hozzászólását azt tudom mondani, hogy mindkettőtöknek valahol igaza van.

Fallout 4 normálisan feltöltött NPC-kel rendelkező várossal tényleg alig rendelkezik. Abban viszont egyet kell, hogy értsek, hogy New Vegas talán túlságosan is "üres" (ÉRTEM, hogy sivatag
). Már, ha csak abból indulok ki, hogy még az ellenfelek sem termelődnek újra emlékeim szerint. Én csak ennyit akartam volna mondani 
Saját ON: Far Harbor befejezve.
Bár Institute párti karakterem van, mégis a teljes béke végjátékot valósítottam meg, a kiscsajt szépen hazaküldtem. Nagyon tetszett a DiMA-val azon beszélgetés, hogy egész biztos vagyok-e benne, hogy én nem-e vagyok SYNTH... Amúgy jelenleg 73-as a karakterem. 66/68 Achi. 163 óra.

Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Itt a Galaxy S26 széria: az Ultra fejlődött, a másik kettő alig
- Mégis meglepi egy új GeForce-szal a rajongókat az NVIDIA?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Path of Exile (ARPG)
- Assetto Corsa EVO
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- EA Sports WRC '23
- További aktív témák...
- LG UltraGear OLED 45GX950A 5K2K WOLED 3 év gyártoi garancia!
- Gamer / Munka PC i5-11600K 32GB DDR4 3200MHz 500GB Samsung NVMe SSD Arctic Vízhűtés
- Egyedi gépházad van? NINCS! Itt a lehetőség NONAME-1 ATX Gépház! Ingyen MPL-el
- Dell Alienware AW2518HF 240hz 1ms monitor
- M1 MAX macbook pro 16" eladó! (10/32 mag /64GB ram/1TB)
- BESZÁMÍTÁS! MSI Cyborg 15 A12VF FHD GAMER notebook - i5 12450H 16GB DDR5 512GB SSD RTX 4060 8GB
- BESZÁMÍTÁS! 1TB Samsung 980 M.2. NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- Dell Core i5 - i7 - 8-10-11-12. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- iPhone gyári/emelt kapacitású akkumulátor csere 6 HÓNAP GARANCIÁVAL
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest