Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- Pajac: Windows XP még mindig letölthető
- Vezeték nélküli porszívók - alapok
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Toomy: FOXPOST: régen jó volt, de már jobban jársz, ha elfelejted
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ryder62
őstag
válasz
üzenetére
Ha szarul fog futni, akkor az egész topik átfordul majd, kinek hány fps-e van témába
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
Hopp, most kaptam egy bad karmát

Én inkább arra leszek kíváncsi hány szint lesz. A Fallout 3 20 levelje röhejes volt egy ekkora területhez. Speedrunereknek elég volt persze. Még a 30 szint is határeset. DLC-k nélkül is simán eléred a 25. szintet. Egy egy DLC alakalmával pl Anchorage ami full hent, akár 3-4 szintet is léphetsz.
New Vegashoz elég volt a level 30. És ott okosan csinálták, minden DLC hozott magával +5 level cap-ot is.
Így mikor egyben játszottam ki a Vegast az összes DLC-vel, elértem a 49. szintet is. 50-est nem tudom miért, de nem értem el. Így nem kell trükközni, mint a Fallout 3-nál, hogyha nem akarsz túl gyorsan maxon lenni, akkor a DLC-ket a level 25 utánra hagyod. Volt olyan DLC (Zeta) amit direkt 30 szint elérése után kezdtem el.
Olvastam pár elégedetlen hozzászólást, hogy valaki véletlenül belecsöppent a Zetába és vagy 6-7 levelt ugrott, megkapta a plazma riflet, és borult az egész játék nehézsége, kihívása. Ergó, pár óra alatt, sok szintet lépet, és ott állt a csodafegyóval, így lvl 15-ön a legerősebb ellenfelekkel is simán végzett.
Új hozzászólás Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B650M R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB Fractal Design Pop Air RGB 850W
- Eladó Samsung Galaxy S22 8/128GB / 12 hó jótállás
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 4790 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Eladó Realme 9 Pro 5G 6/128GB / 12 hó jótállás
- iKing - Xiaomi 14T Pro Titan Gray Vékony, prémium kivitel, nagy kijelző 12/512
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)