Hirdetés
- doc: Regisztrált 2003-02-27 10:12, azaz 7303 napja - nagyúr
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- aquark: Zsebszámológépek
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 14 – Kések, késélezés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Azharel
aktív tag
Ha tehetném én is feltenném, de sajnos én soha nem tudtam normálisan játszani a fallout 3-al. Akármit csináltam vele egy idő után folyamatosan csak crashelt. Win7/8 póbáltam, de gondolom most win10 alatt sem járnék sok szerencsével. De ha valakinek van valami tuti tippje crash ellen azt szívesen meghallgatom
.
Új hozzászólás Aktív témák
- BMW topik
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Home server / házi szerver építése
- doc: Regisztrált 2003-02-27 10:12, azaz 7303 napja - nagyúr
- Az Intel szerint mindenkit érint, illetve érinteni fog a CPU-hiány
- PlayStation 5
- Milyen légkondit a lakásba?
- MacBook Neo vs MacBook Air – Megéri a félár?
- Építő/felújító topik
- Házi hangfal építés
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A12 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi Redmi A5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung S24 Ultra 12GB 512GB Fekete (garanciális) + fóliák + tokok
- Motorola edge 50 neo 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- BESZÁMÍTÁS! HP Elitedesk 800 G4 SFF számítógép - i5 8500 16GB DDR4 256GB SSD Intel UHD 630 250W W11
- Sima Vs.Windows Logitech Mx keys s plus és hagyományos Mx keys magyar bemutatása. Új videó linkkel
- Lenovo T14s Gen 2 - 14,1" touch, i5 1145 G7, 16GB RAM, 256-512GB SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- iPhone 17 Pro 256 GB - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök - Számlás
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest