- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- koxx: Légpárna az egérpadon: ATK A9 Air gamer egér
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
- bambano: Bambanő háza tája
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Fallout 4 egy poszt-apokaliptikus szerepjáték, ami a többszörös díjnyertes Fallout 3 és Elder Srcolls: Skyrim játékok alkotóinak legújabb játéka, mely 2015. november 10-én jelent meg Xbox One, Playstation 4 és PC platformokra. A sorozat főbb kiadásai tekintetében ez a rész az ötödik, amellyel a Bethesda Games Studios új területeket kíván meghódítani a nyitott világú játékok terén.
A játék a Fallout játékok történetének legmeghatározóbb napján, a Nagy Háború idején veszi kezdetét, de egy váratlan esemény következtében egy nukleáris háború sújtotta világban találjuk magunkat több, mint kétszáz évvel később. Az események helyszíne ezúttal az Államközösség (The Commonwealth), ami Bostont és a titokzatos Intézetet (Institute) foglalja magába. A játék eseményei a Fallout 3 után tíz, és a New Vegas után hat évvel zajlanak.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Synthwave
HÁZIGAZDA
válasz
bLaCkDoGoNe
üzenetére
Az idegen lényeket?
EJNYE. Hát nem játszottál a legelső résszel? Mert ott nagyon magas luck-kal, a semmi közepén egy random encounter során találod meg az Alien Blastert, mégpedig egy dűnébe csapódott UFO-roncs mellett, ahol két barátságos/talan szürke is pihenget a homokban az elszivárgott hűtőplazma mellett, kissé szikkadt állapotban.
KÖZTÜNK JÁRNAK. FIGYELNEK.)
MEKKORA világ omlott bennem össze, amikor a harmadik részben a lezuhant UFO mellett talált szkafanderes idegent akartam elhurcolni a Tenpenny Towerig, hogy a szobámban lévő műtőasztalra hajintsam, további beható tanulmányozás céljából. És amikor FÉL ÓRA grab itemes ufóVONSZOLÁS után szembesültem a ténnyel, hogy a bejárati ajtón már nem tudom áthurcolni..

Kénytelen voltam beérni egy levágott Deathclaw manccsal.. ;______;
DEATH CLAW, so huehue.
Új hozzászólás Aktív témák
- Mégis van lekvár a Donut Lab szilárdtest fánkjában?
- Formula-1
- Autós topik
- Nintendo Switch
- Samsung kuponkunyeráló
- Kuponkunyeráló
- Milyen hangkártyát vegyek?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- MWC 2026: telefonból kivehető akciókamerát hoz az Ulefone RugOne
- Elektromos autók - motorok
- További aktív témák...
- Apple Mac Pro Workstation Dual Xeon,18GB RAM,WIFI,BT,Profi Munkaállomás és Szerver
- P16s Gen4 16 FHD+ IPS Ultra 7 255H RTX PRO 500 BlackWell 32GB 1TB magyarított (lézerezett) vbill gar
- Asus Prime H310M-R R2.0 + i3 8100 + 16 Gb Samsung 2.400 Mhz Beszámitok!
- 15.gen! Intel Core ULTRA 9 285K (24mag!) +hűtött VRM-es Z890 lap! GAR/SZÁMLA (Te nevedre kiállítva)!
- ASUS H170-PRO + i7-6700 4C/8T - DDR4 - I/O shield - Külön is
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad T480s - i5-8GEN I 8-16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- 1TB NVMe SSD, 1 év gar 2230
- LG UltraFine 4K - 6K és Smart Monitorok -30%
- Apple iPhone 17 Pro Max 256GB Deep Blue használt, újszerű 100% akku (0 ciklus) 12 hónap gar
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest