Hirdetés

Keresés

Hirdetés

CyberSecurity Connect - blended learning, valódi labor kísérletezésre. Kiberbiztonsági képzés profiktól!
(használd a CYBSEC25PH kuponkódot további 20 ezer ft kedvezményért!)

Új hozzászólás Aktív témák

• GypsFulvus2

őstag

válasz HaaS #4431 üzenetére

Nah, megvagyok. Feltettem mindent, a quest modok kivételével. Azokat majd később. Merged patch kész (a neve természetesen fiATHaLON :D ) Master update kész. A játék elindul, a modulok beindulnak. CSak az a hülye karaván kereskedős gatyás hiba maradt meg. Ha új játékot indítok, remélem eltűnik. Ha nem, hát ezzel tlán együtt tudok élni. Remélem más bugok, vagy crash nem fog jelentkezni. Köszönöm a segítséget mindkettőtöknek!
    Az ACE mosult milyen erősségűre állítottátok? Olvasom, hogy fia számára egyre nehezebb a játék. Nekem egyelőre a moderate a szimpatikus. A játék nehézségi fokán szted állítsak? Az most Hard-on van. Meg egy dolgot nem találok, azt hogy hol van a Sprint mode pedometer-e. Át szeretném álljtani, hogy a sprint ne a shift legyen, hanem egy másik gomb, mert azt akarom, hogy a normál kocogás maradjon a shift. Ja és azt hittem, hogy ez a Crosshair mod megváltoztatja majd a célzókát a mostani zöld bizbaszról normális szálkeresztre. De nem tette, pedig elvileg aktív. Nálad mi a helyzet ezzel?
    Ja még valami. A FOMM most a következőt írja vörössel alul:
    "WARNING: This plugin has the file extension .esp, but its file header marks it as an esm!"
    Az összes .esp pluginnál ezt írja. Ez azért van, mert végrehajtottuk a Master update-et a Fo3Editorral? Nálad is ezt írja? A játék mindenesetre rendben elindul.

Új hozzászólás Aktív témák