Hirdetés

2024. június 17., hétfő

Gyorskeresés

Téma összefoglaló

Téma összefoglaló

  • Utoljára frissítve: 2018-08-10 09:51:22

LOGOUT.hu

Üdv Mindenkinek! Kérlek olvasd el az Összefoglalót!

Összefoglaló kinyitása ▼

Hozzászólások

(#3129) giorgiosixx


giorgiosixx
tag

Sziasztok,

65QN90A TV-t szerelnék falra Stell SHO 3610 MK2 konzollal. A fő kérdésem az, hogy a konzolt a TV vízszintes középpontjával pontosan egy síkba kell-e pontosan felszerelni, vagy nem gond-e ha a TV felső széle közelebb lesz a konzol vízszintes középpontjához minimálisan?

HA teljesen tartani akarom a középpontot, akkor az konzol két függőleges tartóelemének - ami a TV-re kerül - az alja, rálóg a kábelelvezető csatornákra, melyeket használni szeretnék. Itt a megoldás csak a flex lenne :)

HA nem gond hogy picit a TV teteje felé tolódok el a konzol középvonal a TV középvonalához képest akkor lehet inkább úgy raknám fel.

Nem tudom mi a jobb a TV-nek. Erről sehol nem találtam leírást az interweb bugyraiban.

(megjegyzem még, hogy a TV-be menő csavarok túl hosszúak, csak a leírás szerint a hajlított TV-hez való műanyag alátéttel megfelelő a hossza, így abból is vagy le kellene vágnom vagy veszek megfelelő hosszúságút, mert a kiesés gátló csavarokat ebben a középvonali rögzítésben esélytelen így becsavarni, fotón is jól látszik, ha nem lenne alátét akkor ok lenne. A kiesés gátló csavarok is indokolatlanul hosszúak, fele hosszúság is elég volna)

Előre is köszi a véleményekért.

[kép] [kép] [kép]

Copyright © 2000-2024 PROHARDVER Informatikai Kft.