Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• hwswinfo

csendes tag

válasz krizmo_ #27748 üzenetére

1. Milyen szabályokat..? Már véleményt sem lehet írni valamiről..? Mert jón a feljelentés vagy mi..? Ez most komoly...? Miközben ezerszer durvább dolgokat olvasok kommentekben, és ott vígan elvannak azok heteken át olvasom miket írnak emberek, senkit nem tiltanak, én meg csak egy igaz véleményet odaírtam egy poszt alá, mert utálom a műnőket és undorító volt ahogy kinézett, kultúráltan megírtam pár mondatban a véleményem, erre valamelyik baromnak ez nem tetszett és jelentget, aztán 1 hónapig most szívok..? Mikor ezer teendőm lenne a facebookon..? Párommal kirándulások meg családi események fényképek akarnám kirakni stb. És most egy barom miatt szívok 30 napig, mert fáj neki az igazság..? Na ne már...

2. Apám semmit nem csinált, egy lakásban lakunk, a nevünk ugyanaz, amióta ma tiltottak, érdekes módon az ő facebookján sem lehet megosztani, likeolni semmit! Apám is csak néz, hogy ez most mi? Szegény 72 éves, egyedül ott tartja a kapcsolatot ismerőseivel! És mivel ugyanaz a nevünk valamit nagyon elcseszhetett a facebook rendszere, mert neki sem megy azóta semmi ahogy nekem sem mától, azaz likeolás, megosztás, kommentelés! Ez mi..? :W

Van párom akit imádok szeretek együtt vagyok évek óta, úgyhogy ez téves. Szóval amiket írtam ez komolyan kész...

Új hozzászólás Aktív témák