Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
desirehd
üzenetére
"...és mutassak egy olyan képet magamról ami ugyan úgy hazugság ahogy van, de nem baj mert jól néz ki"
Ne hazugságot mutass, hanem az igazat, de azt, ami "jól néz ki", amit bármilyen körülmények között vállalni tudsz, lényegében nem kell hazudni, csak nem kell mindent egyből vadidegenek orrára kötni, egyből jól megfogtad a facebook lényegének hitt dolgot: hányni felfelé a cuccot, ha kell, ha nem....
Csak igazat mondj el, de nem kell mindent elmondani, így nem vagy hazugságra kötelezve..
Ha hazudozni kéne, nem lenne értelme az egésznek. Mindenki életében vannak olyan dolgok, amiket csak a legközelebbi barátokkal, vagy csak egy kis szűk réteggel osztanánk meg, na én pont ezekre gondoltam, ezeket nem kötöm senki orrára, de azt, hogy jó volt a hétvégi buli, és van róla két kép, na és találkozunk a jövő hétvégén is, azt miért ne?
Én erre gondoltam, tehát ne valótlant állíts, hanem csak a kulturált igazat, a kulturálatlan dolgokból származhatnak a hátrányok, amiktől tartva tetted fel a kérdésed és kértél véleményt a fórumon.
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Komplett RGB Gamer PC / RTX 3080 / i5-12490F / 32GB DDR5 / 250GB & 1TB SSD / IRÁNYÁRAS
- Magyar kiosztású Apple Magic Keyboard 2, Touch ID, teljes méretű
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB - 1 ÉV APPLE GARANCIA
- 2026 MacBook Air / MacBook Pro / M5 - M5 Pro - M5 MAX 14" / 16"
- Asus 15.6,core i3 8145U(4x3,9Ghz)IntelUHD VGA,MAGYAR Vil.bill.,8-20GB RAM,SSD+HDD?,,Win.11
- HP EliteDesk 800 G2 (Tower) i5-6500,8GB DDR4,240GB SSD, DVD, WIN11
- LENOVO ThinkPad Yoga 370,14",FHD, i5-7300U,8GB DDR4,128GB SSD,WIN11,LTE,TOUCH
- HP ZBook Studio G8 i7 32GB RAM 1TB SSD RTX A3000/Garancia
- Apple iPhone 17 Pro 256GB Deep Blue karcmentes 100% akku (58 ciklus) - 2026.12.03.-ig garancia
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

krizmo_