Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• EmberXY

veterán

válasz desirehd #4611 üzenetére

"...és mutassak egy olyan képet magamról ami ugyan úgy hazugság ahogy van, de nem baj mert jól néz ki"

Ne hazugságot mutass, hanem az igazat, de azt, ami "jól néz ki", amit bármilyen körülmények között vállalni tudsz, lényegében nem kell hazudni, csak nem kell mindent egyből vadidegenek orrára kötni, egyből jól megfogtad a facebook lényegének hitt dolgot: hányni felfelé a cuccot, ha kell, ha nem....
    Csak igazat mondj el, de nem kell mindent elmondani, így nem vagy hazugságra kötelezve.. ;)
    Ha hazudozni kéne, nem lenne értelme az egésznek. Mindenki életében vannak olyan dolgok, amiket csak a legközelebbi barátokkal, vagy csak egy kis szűk réteggel osztanánk meg, na én pont ezekre gondoltam, ezeket nem kötöm senki orrára, de azt, hogy jó volt a hétvégi buli, és van róla két kép, na és találkozunk a jövő hétvégén is, azt miért ne?
    Én erre gondoltam, tehát ne valótlant állíts, hanem csak a kulturált igazat, a kulturálatlan dolgokból származhatnak a hátrányok, amiktől tartva tetted fel a kérdésed és kértél véleményt a fórumon.

Új hozzászólás Aktív témák