Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- talmida: My Art II.
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Viber: ingyen telefonálás a mobilodon
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Doky586: SecureBoot kulcsok frissítése (2026 nyara)
- GoodSpeed: Daikin FTXF35E / RXF35F Sensira 3,3 kW Inverteres klíma - a Sztori
- mefistofeles: Az elhízás nem akaratgyengeség! 2 Ahogy én csinálom.......
- MasterDeeJay: Comet lake (10gen) és DDR3 - mert ilyet is lehet!
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
EmberXY
veterán
válasz
desirehd
üzenetére
Szerintem addig nincs probléma, amíg kulturált formában "mutatkozol" be, én úgy vagyok ezzel, hogy amit nyugodt szívvel vállalhatok és nem kell szégyenkeznem miatta, azt megoszthatom (ha akarom), ami miatt szégyenkeznem kéne, azt semmilyen formában.
Az se jó, ha valakinek nyitott könyv az élete a facebook számára, mert akkor biztos van néhány okádós meg hugyozós kép is, az már gáz, ezzel ellentétben szerintem egy-két bulizós kép még belefér, természetesen a kulturáltabb formából...
Érdeklődési kör, kedvelt oldalak, stb szerintem nem probléma, de ezekre is értendő az, hogy ne legyen közte egy olyan se, amiért szégyenkezned kéne, vagy kellemetlen helyzetbe kerülnél, így aztán ezek alapján nem alakulhat ki rossz kép rólad a profilod alapján.
Én a hozzászólásaimban is kulturált vagyok, nem lájkolok semmi szélsőségeset, obszcént, még ha egyébként meg is tenném, akkor sem tartozik az a "nyilvánosságra", így a profilomon semmi olyan nincs, amit rejtegetnem kéne.
Úgy alakítom a profilomat, és úgy használom, hogy bármikor bárkinek nyugodt szívvel megmutathatnám, nem kerülnék kellemetlen helyzetbe...
Szerintem ha valaki figyel erre, akkor ezáltal a leendő munkáltató sem fog semmi kivetnivalót találni, különbözőek vagyunk, ha alapvető tulajdonságok alapján választanak, akkor ezek a tulajdonságok előbb-utóbb úgyis felszínre kerülnének személyes találkozók alkalmával is.
Lényegében a profilod is egy kép, amit magadról mutatsz, közösségi oldal ide vagy oda, nem minden tartozik a közösségre...
Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Komplett RGB Gamer PC / RTX 3080 / i5-12490F / 32GB DDR5 / 250GB & 1TB SSD / IRÁNYÁRAS
- Magyar kiosztású Apple Magic Keyboard 2, Touch ID, teljes méretű
- Új Mac Studio M4 Max 2025 14C CPU /32C GPU / 36GB RAM / 512GB - 1 ÉV APPLE GARANCIA
- 2026 MacBook Air / MacBook Pro / M5 - M5 Pro - M5 MAX 14" / 16"
- Asus 15.6,core i3 8145U(4x3,9Ghz)IntelUHD VGA,MAGYAR Vil.bill.,8-20GB RAM,SSD+HDD?,,Win.11
- HIBÁTLAN iPhone XR 64GB Red-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4490,100% Akksi
- Byintek Love U14 Projektor
- Eredeti Lenovo 135W töltők (sárga téglalap)
- 185 - Lenovo Legion Pro 7 (16IAX10H) - Intel Core U9 275HX, RTX 5080 (ELKELT)
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2927, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
krizmo_