- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- norbx: IRC a 90-es évek és a 2000-es évek elején
- Pajac: Sas
- Depression: Hardver rúzs effektus?
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
-
LOGOUT
A legnagyobb közösségi hálózat a világon: Facebook
Új hozzászólás Aktív témák
-
jozsi252
veterán
Sziasztok,
Lassan tökön szúrom magam mert sehol nem tudnak segíteni. A lényeg annyi lenne hogy van 2 monitorom és ha bármelyiken megy egy élő FB stream akkor az elsődleges monitoron ilyen jelenség jön elő, de csakis akkor ha Firefox van megnyitva a fő monitoron.
https://www.youtube.com/watch?v=AOsjhbInuQQ
Tudom használjak Chrome-ot de nem akarok, ezt szeretem. Mióta 20H2 Win-re frissítettem azóta van ez. Nemrég volt egy rendszer újratelepítésem mert SSD csere volt, és az sem segített.
VGA topicba nem tudtak segíteni, Firefox topicba szintén, és mivel valamilyen szinten Facebook-hoz köthető ez a hiba, mondom megkérdelek titeket.
Ha csak az egyik monitort használom akkor semmi hiba. Plusz a hardveres gyorsítást a böngészőbe ha kikapcsolóm akkor jó, de van hogy ki be kapcsolom aztán akkor is jó. Egyszerűen nem értem hogy egy Facebook Live miért okoz ilyet?Egyszerűen nem találok rá megoldást.

Új hozzászólás Aktív témák
- Hír A Facebook Európában is háttérbe szorítja a híreket
- Hír Fizethetünk, hogy reklámmentes legyen a Facebook?
- Hír Teljesen felforgatja a Facebookot és a Messengert az AI
- Hír Beszáll a Facebook-hirdetésekbe a generatív AI
- Hír Úgy néz ki, hogy betiltják a politikai reklámokat a Facebookon
- Hír Nem nő a Facebook: csökken az aktív felhasználók száma, de pörög a metaverzum
- Dell Precision 7750,17.3" FHD,i7-10875H,32GB DDR4,256GB SSD,RTX 3000 6GB VGA,WIN11
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB Black Titanium használt, karcos kijelző 91% akku - 6 hó garancia
- HP Thunderbolt-dokkoló, 120W G4 (4J0A2AA)
- ÓRIÁSI BOMBA AKCIÓK! PSN, STEAM, UBISOFT CONNECT, EA APP, XBOX EREDETI KULCSOK 100% GARANCIA
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest

krizmo_