- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- lkristóf: Prohardver fórum userscript – hogy lásd, mikor neked válaszoltak
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
- MasterDeeJay: RAM gondolatok: Mennyi a minimum? DDR3 is jó?
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mackósajt
senior tag
Tudtommal az egyik kulcs azon a területen van, amit csak akkor érhetesz el, ha Thunder ledob oda, mikor megküzdesz vele Lady Gray kegyeirért.
A könyvekről meg én is úgy tudom, hogy egyet csak egyszer lehet adni. De lehet, hogy csak nem volt türelmem. Már azon felhúztam magam, hogy nem dönthetem el melyik könyvet tolom elé a készletből. Nagyon macerás, ha bizonyos könyveket, amik már hozzámkerültek (és persze letenni nem lehet), nem akarok eleinte odaadni. Márpedig variálnom kellett, mert ha túl sok gonosz könyvet adok, abból nem lesz Bright Wizard Hat.
Végeredményben talán ez az egyetlen küldetés a játékban, amit meg akartam csinálni, de feladtam.
Új hozzászólás Aktív témák
- Új állapotban! Lenovo ThinkPad T14 Gen 3 i5-1245/16gb ram/256 ssd FHD+ garancia
- !AKCIÓ! GAMER PC Intel Core i9-10900X/ASUS ROG Strix X299-E Gaming/NVIDIA GeForce RTX 3080/32 GB RAM
- Hankook Winter I cept evo téli 205/55 R16 91 H TL / Gyári acélfelni gumival 16x6,5 Salgótarjánban
- Dobozos ÚJ! Lenovo IdeaPad Slim 3 15IRH8 INTEL I7-13620H, 16GB RAM, 1TB SSD, garancia 2028.06
- BESZÁMÍTÁS! Palint Gaming Pro RTX 3070 Ti 8GB videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Apple Watch Series 10 42mm Jet Black 96% (1év Garancia)
- Jawbone Up okoskarkötő, aktivitásmérő
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4174, 94% Akkumulátor
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Samsung Galaxy A54 8/128 GB 6 hónap Garancia Beszámítás Házhozszállítás
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Végeredményben talán ez az egyetlen küldetés a játékban, amit meg akartam csinálni, de feladtam.