Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- RetepNyaraB: Kávés szöszölés, az élet, a világmindenség, meg minden
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Rap, Hip-hop 90'
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Őskoczka
-
LOGOUT
Segítség a nyelvtanuláshoz kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Sehr geehrte(r) Frau/Herr ...!
Ich habe von Ihnen im Sommer einen Ofen (milyen kályha?) gekauft. Der Ofen funktioniert einwandfrei es scheint mir aber, dass ich die Bodenplatte von dem anderen Ofen bekommen habe. Besteht die Möglichkeit, dass ich die Bodenplatte austauche - vorausgesetzt der andere Ofen ist noch da?
Mit freundlichen Grüssen:
-
b-max
senior tag
Sziasztok,
ez le tudnátok nekem forditani németre ? :
Én vásárotam meg még a nyáron öntől az egyik kályhát. Nagyon szuper a kályha, viszont azt hiszem, hogy a másik kályha padlólemezét (Bodenplatten) hoztam el. Ha esetleg megvan a másik kályha, kicserélhetnénk valamikor?
-
Tav-Csoves
őstag
Elnézést a kis offért de nem látok más releváns topikot ahol megtudnám kérdezni:
Tudnátok nekem küldeni privátban, vagy itt olyan német oldalakat, amik mobiltechnológiával foglalkoznak, és RSS csatornájuk is van?
Ilyenekre gondolok:
Android.hu
Androbit
Tech2
PC Fórum
NapiDroid
Mobilaréna<3
szeretnék nyelvet tanulni, de nem szívesen akarok német könyvet olvasni, így inkább összekötném a kellemest a hasznossal.
Köszönöm!
-
Csókolom
tag
válasz
pakfong #2414 üzenetére
Ö tudja a berufenet oldalon a legjobban sajat maga kivalasztani, hogy melyik vegzettseggel a leginkabb kompatibilis a magyar vegzettsege
ha pl. rakattint egy szakmara a köv. oldalon leirast talal a szakmarol, es bemutato filmet is. A linkelt oldal 4. oldalan (lejjebb kell görgetnie az oldalt) vannak vegzettsegehez leginkabb hasonlithato szakmak. Pl. Techniker/in Maschinentechnik (Fertigungstechnik). Megegyszer: hogy melyik vegzettseggel a leginkabb kompatibilis a magyar vegzettsege, eldöntheti, ha pl. rakattint egy szakmara es a köv. oldalon leirast talal a szakmarol
-
V8TommY
tag
válasz
Geryson #2401 üzenetére
Koszonom!
Igen, exportrol. Bar ez nezopont szerint import is lehet.
Amennyiben egy Nemetorszagban vasarolt elektronikai termek (netto) ara nem eri el 300 svajci frankot, akkor a vasarolt termek afa-jat egyes boltok bizonyos felteltelek mellett visszafizetik.
Ennek felteltele, hogy az exportrol (az elado szemszogebol) avagy az en szemszogombol, importrol legyen a nemet es svajci vam altal lepecsetelt szamla.
Es termeszetesen ervenyes svajci lakcim.
-
pakfong
tag
-
Geryson
addikt
-
bugizozi
őstag
Sziasztok!
A következő mondatot le tudna nekem fordítani valaki németre?!
Tisztelt xy,
A ..... euró tartozásomat a levelükön feltüntetett bankszámlára átutaltam. Kérem az összeg beérkezésének visszaigazolását.
Köszönettel, ....
Köszönöm!
-
kuntics
aktív tag
sziasztok
nemsokára külföldön szeretnék dolgozni,önéletrajzot írom,csak a végzettségemet nem igazán tudom lefordítani.Biztos van rá megfelelő szó,hülyeséget nem írnék be magamtól.Szóval a lényeg:
Gépgyártástechnológiai technikus
Milyen szót használ(hat)nak rá németül?
előre is köszönöm
Új hozzászólás Aktív témák
- Új 512GB WD SN5000S Gen4 x4/ Steam Deck ready/ garancia/ ingyen fox/posta
- Alpine iLX-W690D
- Új DELL Inspiron 16 Fémházas Multimédiás Laptop 16" -40% Ryzen 7 8840U 8mag 16/1TB FHD+ IPS
- Nvidia RTX 3080TI Founder Edition
- Eladó jóárísított vízhűtők, Lian Li, Artic, Enermax, Alphenpön! LCD-s is több féle!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte H610M i5 12400F 32GB DDR4 512GB SSD Intel ARC A770 16GB Rampage SHIVA 650W
- LG 27GP95RP - 27" Nano IPS - UHD 4K - 160Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium PRO - HDR 600
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 13 2022 M2 8GB 256GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- iKing.Hu - Apple iPhone 14 Plus - Yellow - Használt, karcmentes
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest