Hirdetés
-
LOGOUT.hu
Segítség a nyelvtanuláshoz kezdőknek
Új hozzászólás Aktív témák
-
Geryson
addikt
Sehr geehrte(r) Frau/Herr ...!
Ich habe von Ihnen im Sommer einen Ofen (milyen kályha?) gekauft. Der Ofen funktioniert einwandfrei es scheint mir aber, dass ich die Bodenplatte von dem anderen Ofen bekommen habe. Besteht die Möglichkeit, dass ich die Bodenplatte austauche - vorausgesetzt der andere Ofen ist noch da?
Mit freundlichen Grüssen:
Rinderkennzeichnungsfleischetikettierungsüberwachungsaufgabenübertragungsgesetz
-
-
Csókolom
tag
A kerdesedet megvalaszoltak mar ugyan, de azert beirom mar utanuk, hogy -az egy jo kerdes volt, hogy mit akar(?) vagy mit szivott(?)
Az kiderült belöle amit irt, hogy 50 darabra nem akar arengedmenyt adni. Ez biztos, ahogy irtak.
Azt is irta, hogy a 100€ egy altala ajanlott iranyar (VHB) es nem a vegleges ar, alkudhato lenne elvileg.
Es arra utalhatott ra, hogy mar 100€ alatt vagytok, es nem akar 50 darabra tovabbi engedmenyt adni, ahogy irtak mar ketten. -
Geryson
addikt
Én azért ilyet így ebben a formában nem kérdeznék, de tessék:
Zuvor was das Auto lt. Beschilderung für jemandem reserviert. Darf ich den Grund erfahren, weswegen der Kaufvertrag nicht zustande kam? War es technisch oder preislich-bedingt?
-
David3
őstag
Értem és megértem, én valahogy azért mégiscsak más irányból közelíteném meg. Nem rég vettem én is német területen új (csak nekem új) autót. Amúgy a "letzte Preis"-ra nagyon harapnak a németek, gyakran beírják hirdetésekbe is, hogy az ilyenekre nem is válaszolnak, sőt elzavarják az illetőt.
-
Geryson
addikt
Sokat lazult a piac, már az echte osztrák sem az, ami pár évtizede volt. Kocsiknál kimondottan hazudósak lettek, erről van személyes tapasztalat és vloggerek is mesélik sokszor. Igazából úgy van vele, hogy tudja, hogy valaki úgyis el fogja vinni. Nemrégiben hoztam haza egy teherautót, rossz volt benne az akku - nem is indult be. Azt ígérte, hogy kicseréli, mire megyünk a rendszámmal. Mentünk, az autó indult, de írt valami hibafeszültség-hibát. Hazahoztuk. Itthon láttam meg, hogy valami használt hulladékot beletett. Pár éves autóról írok, több tízmilliós árról. Nem fért bele egy akku...
Csak egy apróság: der letzte Preis vagy letzter Preis. Ha nincs névelő, akkor átkerül az "r" az ige végére.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- S.T.A.L.K.E.R. 2 Heart of Chornobyl - Mozgásban a PC-s kiadás
- OLED TV topic
- Diablo IV
- Milyen TV-t vegyek?
- Automata kávégépek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Call of Duty: Black Ops 6
- Ezek a OnePlus 12 és 12R európai árai
- További aktív témák...
- RPI 4 és 5 Service: komplett gépek (2, 4 és 8 GB RAM) összeállítása, alkatrészek
- AKCIÓ! HP ProDesk 600 G5 SFF számítógép, CPU: i7-9700, 16 GB RAM, 512GB SSD, Win10/11 PRO, telepítve
- 31.5" 2K QHD AORUS FI32Q G-Sync Super Speed (SS) IPS Panel 170Hz HDR400 + HLG Valós 1ms Garancia
- Hibátlan Lenovo Thinkpad X270 (I7-7500U, 16GB/256GB, 12,5 FHD) eladó!
- -50% Bontatlan Lenovo Yoga Slim 7i Pro Prémium Fémházas Ultrabook 14" i5-1240P 16/512 2,2K
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest