Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- dobragab: PH! userscript-gyűjtemény
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- Cifu: Űrhajózás 2025 - Összefoglaló írás
- Candy: AOOSTAR WTR PRO – NAS, alkoss, gyarapíts
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
-
LOGOUT
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
egyébként azt gondolnád de az igazság a kettő között van, azért tényleg birják volt olyan kitem ami többet ment 1.95-ön mint gyári feszen mivel csak benchelésre használtam, de összeadva azokat az órákat is max néhány napot tett ki az az üzemidő, mindennapra sztem is nagyon hamar degradált volna amikor több órát memória igényes appok mennek folyamatosan, nem az, hogy pár percre van terhelve amig lefut egy-egy benchmark.
Új hozzászólás Aktív témák
Aktív témák
- Véleményes teszt bizonygatja mennyit ér a Macbook Neo 8 GB RAM-ja
- Gaming notebook topik
- Star Trek
- Sorozatok
- MWC 2026: Megérkezett a Xiaomi Pad 8 sorozat
- Mini-ITX
- Linux kezdőknek
- Mibe tegyem a megtakarításaimat?
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- További aktív témák...
Új fizetett hirdetések
- AKCIÓ! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Intel Core i9 11900
- Intel I7-8700 / BESZÁMÍTÁS OK! / Akciós Ár
- AKCIÓ! Intel Core i9 11900KF 8 mag 16 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7900X 12 mag 24 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Üzleti előfizetők hirdetései
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4517, 100% Akksi
- SMAILIO HD 5" GPS autós navigáció
- Apple iPhone 14 Pro Max 128GB Space Black használt, szép állapot 100% akku 6 hónap garancia
- 160 - 177 - 178 - Lenovo LOQ (15IRX9) - Intel Core i7-13650HX, RTX 4060 (ELKELT)
- Apple MacBook Pro 16 (2021) 16GB/512GB használt, karcmentes 87% akku, 191 ciklus
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest