Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Luck Dragon: Alza kuponok – aktuális kedvezmények, tippek és tapasztalatok (külön igényre)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- eldiablo: 30 év után szakítottunk, de azért még beszélünk...
-
LOGOUT
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
MPowerPH
félisten
válasz
Achill3uS
üzenetére
Itt, van EU -s shop, tax included, es a kiszallitas is csak £10. Elorendelest ir UK -ra, nem tudom mennyi idobe tart kihozni.
Talaltam 20L -es Dewart Amazonon £180 -ert, szoval lehet nem kuzdok azert, hogy az enyem megint kikeruljon, az egyebkent is javitott.
De eloszor DICE, azzal meg nincs tapasztalatom, bemelegitesnek jo lesz. Tobbit privatban megbeszeltuk.
Csak nem tudom elengedni ezt, bar szeretnek megmaradni csendes amator, ahogy eddig. De most majd talan postolok par eredmenyt.

Sokat filoztam, hogyan legyen, eloszor a cold freezer -en gondolkodtam, --35 fokos fagyalloval. De tul sok macera es hely kell a cuccnak.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Amazon Kindle 10th Generation ébresztős tok
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 64GB Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3653
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Vállalom FRP Lock os telefonok javítását ingyen kiszálással és akár helyszíni javittással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 32/64GB DDR5 RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest