Hirdetés
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Dr. Mózes: Lakberendezési tanácskérés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sapphi: StremHU | Source – Self-hostolható Stremio addon magyar trackerekhez
-
LOGOUT
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
nem tudom ti, hogy vagytok vele de szerintem ez kiábrándító: Launch Day! Intel Core i7 6950X Processor Extreme Edition: 4 World Records, 15 Global First Places
egy közel 2ezer dolláros cpu ami eleve egy i3-nyival (2/4) több mint az 5960X, mindössze ennyiben tud ráverni az eddigi rekordokra, mindezt ilyen órajelek mellett (cherry picked ES 5.3-mon?!)... megérett az intel a pusztulásra... remélem felkavarja még idén valami az állóvizet, mert ez így bizony nagyon nagyon nem jó irány...
egyébként közben zajlik az élet nálam is, rendeltem egy Asrock Z170M OC Formula lapot még hó elején ami nemrégiben meg is jött, kiváncsi voltam mitől ez a legjobb ram tuningra. egyelőre ezt sikerült belőle kihozni: 738 marks with Intel Core i3 6320 at 4000MHz de a ramok úgy néz ki hibásak ugyhogy most rma-ra vár, és hogy valami értelmes kerüljön bele, amivel meg tudom hajtani

nálatok mi a szitu? senki nem bencsel a nyáron?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Elektromos autók - motorok
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- Autóápolás, karbantartás, fényezés
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Nem elég a RAM-ok, NAND-ok és VGA-k áremelkedése
- Hardcore café
- Metal topik
- Az idei év nagy kérdése: bele lehet férni 8 GB VRAM-ba?
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! LENOVO ThinkPad P15s Gen2 munkaállomás - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Quadro T500 4GB W
- PS4 Pro 1TB + DualShock 4 Controller Játékkonzol
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 128GB Gold-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4162, 100% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! ASUS A620M R7 7700X 32GB DDR5 1TB SSD RX 7900 XTX 24GB ZALMAN I3 NEO EVGA 850W
- iPhone 17 256 GB Levander - Bontatlan !! www.stylebolt.hu - Apple eszközök és tartozékok !!
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest