- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- sziku69: Szólánc.
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- MasterDeeJay: i7 4980HQ asztali gépben (vs i7 4770)
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
-
LOGOUT
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Achill3uS
nagyúr
En mar lenyugodtam, ha jones nem akar a csapatban maradni megertem, ezt meg lehetett volna beszelni normal hangnemben is, ugy erzem mind3man hibaztunk, nem publicban kell ezeket rendezni legkozelebb. Kerdes, tudunk e felulemelkedni ezen es megmaradni egy legalabb latszolagos csapatkent a nemzetkozi mezony kedveert/ellen, nem kell hozza senkinek egyuttmukodni senkivel ha nem akar. Eddig egyetlen ember van aki nalam elerte hogy tenyleg felbosszantott a hozzaallasa de ez senki masra nem tartozik csak rank, jo lenne ezt ebben a mederben tartani a jovoben legyen ez mindenkinek tanulopelda. A csapat kapitanyi rangot Adamtol is elvettem utolagos engedelmevel, megtartanam magamnak ezt a feladatot, eddig sem kellett nagyon foglalkozni vele es semmit sem jelent. Ha valakinek ezzel is problemaja lenne atadhatom pl Overnek ha az mindenkinek megfelel. De a lenyeg, hogy ne essunk szet

Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S23 / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- iKing.Hu - OnePlus 15 12/256GB használt, karcmentes 6 hónap garancia
- Lian Li LCD-s 360mm-es vízhűtés akciós áron eladó!
- AKCIÓ!!!! Dell Precision 3571 4G LTE i7-12700H 16GB 512GB FHD RTX A1000 4GB 1 év teljeskörű garancia
- Beszámítás! Sony Playstation 5 PRO 2TB Digital játékkonzol garanciával extrákkal hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest