- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- erer1000: Milyen tesztekre lennétek kíváncsiak a lenti káosz gépet illetően?
- bambano: Bambanő háza tája
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- moongoose: 1994-es UFO: Enemy Unknown(X-COM: UFO Defense) háttérkép modernebb kiadásban.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- plevips: Sorozatkövető v 1.1
- MasterDeeJay: Asus Q170M-C coffeetime mod!
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
jones965
Modder
válasz
subaruwrc
üzenetére
Nem szedem le az eredményeimet, hiszen nem azért töltöttem fel.
Azt hiszem teszteltem ahhoz éppen eleget, hogy lássam, miben hol milyen eltérések adódnak. Ráadásul pontosan LN2 alatt van az, amikor valamiért nem stabil a rendszer, és lényegesen gyengébb cpu eredményeket produkál, de ezt meglehet nézni mások eredményeinél is.
Mint említettem, ma készítek nektek egy validált eredményt a 4600 mhz-es cpu beállítással.A csapaton belüli dolog pedig nálam triviális kérdés, ott ahol ilyen szintű letámadás és bizalmatlanság van, szerintem nem érdemes közös hajóban evezni.

Aki pedig tényleg ismeri a 3dmark verziók közötti különbségeket, az nem is tenne fel ilyen kérdéseket, hogy valid vagy sem. nyilván a több gpu-s TX eredményeket nem fogom produkálni, hiszen nem egyszerű ezeket beszerezni, ráadásul az enyém behalt, jelenleg szervízben van, így ami nem tetszik nyugodtan reportold, legfeljebb Cristian majd törli, következetesség nélkül.

Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szünetmentes tápegységek (UPS)
- Keebmonnak hívják ezt az ultrakompakt "erőművet"
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Milyen videókártyát?
- Milyen NAS-t vegyek?
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Egérpad topik
- GL.iNet Flint 2 (GL-MT6000) router
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 128GB,Átlagos,Adatkabel,12 hónap garanciával
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! R5 8400F / RTX 5060 / 16GB DDR5 / 1TB Nvme SSD!
- Azonnali készpénzes AMD Ryzen 1xxx 2xxx 3xxx 5xxx processzor felvásárlás személyesen / csomagküldés
- Borzasztóan cuki, elegáns, HALK fileszervernek bőven elég teljesítménnyel és elegáns megjelenéssel
- Apple iPhone 12 Pro 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest