Hirdetés
- GoodSpeed: Te hány éves vagy?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- eBay-es kütyük kis pénzért
- hcl: Amúgy mi a terv?
- MasterDeeJay: Érdekesség: 16GB-os DDR3 sodimm modul asztali gépben
- sziku69: Szólánc.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Meggyi001: Amire figyelned kell Párizsban is...
-
LOGOUT
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Bagira01
veterán
válasz
Overlocker
üzenetére
Inkognítóba mentem
Nagy show volt utsó pillanatba elfüstölni a lapot, ilyen égett alaplap szagot még sosem éreztem, már ezért is megérte elmenni
Mi lesz kapsz másikat vagy valami más cuccot kapsz meg a tesztkonfig-ból? Nézelődtem feléd is, de állandóan fekete volt a monitor, szegény Szatesz-ék-nál is bár ott sajnos többnyire a saját monitoruk is az volt, ahoz képest elég jól bírták idegekkel. Subaru-ék-nál meg wprime-nál ahogy néztem bejött a 3 a magyar igazság, egymás után 3-4x lefuttatták és volt mikor sokkal jobbat dobott, gondolom amiatt h még benne volt a memóriába és gyorsabban tudta beolvasni vagy vmi ilyesmi 
Új hozzászólás Aktív témák
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Mi az optikai internet és hogyan működik?
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
- Wuthering Waves
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Anime filmek és sorozatok
- Indul a ChatGPT Health
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Projektor topic
- WLAN, WiFi, vezeték nélküli hálózat
- További aktív témák...
- Keresünk S24/S24+/24 Ultra/S24 FE
- Tablet felvásárlás! Samsung Galaxy Tab S10+, Samsung Galaxy Tab S10 Ultra, Samsung Galaxy Tab S10 FE
- ÚJ Quansheng UV-K6 adóvevő eladó
- Dell Latitude 7390 13,3" FHD IPS, i5-i7, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- 2026.01.02 - Frissített Lenovo Gamer árlista (RTX 5090 / 4090 / 5080 / 4080 / 5070Ti / 4070 / 5060)
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Nagy show volt utsó pillanatba elfüstölni a lapot, ilyen égett alaplap szagot még sosem éreztem, már ezért is megérte elmenni
Mi lesz kapsz másikat vagy valami más cuccot kapsz meg a tesztkonfig-ból? Nézelődtem feléd is, de állandóan fekete volt a monitor, szegény Szatesz-ék-nál is bár ott sajnos többnyire a saját monitoruk is az volt, ahoz képest elég jól bírták idegekkel. Subaru-ék-nál meg wprime-nál ahogy néztem bejött a 3 a magyar igazság, egymás után 3-4x lefuttatták és volt mikor sokkal jobbat dobott, gondolom amiatt h még benne volt a memóriába és gyorsabban tudta beolvasni vagy vmi ilyesmi