- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Yutani: 20 év a Prohardveren
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Óraátállítás
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Lalikiraly: Mercis kalandok - Huszonnyolcadik rész - Az újrakezdés
-
LOGOUT
Extrém tuning topic
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zájec
veterán
esztergálni és marni , de akár rézzel is heggeszteni ha szükséges...
persze nem a mai nap
szóval ráérek,,, de még idén... sajna most kevesebb idöm lesz a sulim miatt.... készülnöm kell a CNCforgácsoló vizsgára....
"Neked még ahogy megy barátom, wellnes...stb irigyellek"
a szülöknek volt egy kis felhalmozott üdülési csekk , azt kellett elkölteni, szóval csak vendég voltam... ilyen pihenökböl ránkférne 1-2hónapban egy ilyen alkalom..
"Szerintem várd meg a hozzáértők jugeen, Achill3us, Zé...stb válaszát is,"
természetesen , ez igy lesz.
kezdödik az információ gyüjtés , és majd utána a gyátrás... több potot is szeretnék csinálni... VGA-ra is... 
Új hozzászólás Aktív témák
- LG 32GS95UV - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- iKing.hu Nothing Phone 2 Pro 8/128GB White használt karcmentes 6 hónap garancia
- billentyűzetek - kiárusítás - Logitech, Corsair, ASUS
- Dell Latitude E7270,12.5",FHD,i7-6600U,8GB DDR4,256GB SSD,WIN11
- LG UltraGear 38GN950P-B Monitor! 38" 3840x1600 / 1ms / 160Hz / G-Sync / FreeSync! BeszámítOK
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
szóval ráérek,,, de még idén... sajna most kevesebb idöm lesz a sulim miatt.... készülnöm kell a CNCforgácsoló vizsgára....
a szülöknek volt egy kis felhalmozott üdülési csekk , azt kellett elkölteni, szóval csak vendég voltam... ilyen pihenökböl ránkférne 1-2hónapban egy ilyen alkalom..
kezdödik az információ gyüjtés , és majd utána a gyátrás... több potot is szeretnék csinálni... VGA-ra is...