- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Graphics: Hello Moto! - Kipróbáltam a Motorola Moto G55 5G-t. (videó is)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- t72killer: Fürdőkád kontra elektromosság: XXI.század
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Vízügy: árvíz, belvíz, aszály, stb.
- eldiablo: Mennyire strapabíró egy GShock?
Új hozzászólás Aktív témák
-
phranxinatra
aktív tag
válasz
K.Andras.Vfx #9368 üzenetére
Csak hogy értsd: a szervizesek nem azt mondták, hogy jó a ~10mp késés, hanem hülyeségekkel magyarázták, plusz nem a hibát szüntették meg, csak ideiglenesen a tüneteket.
Tudod, néhányunknak nem annyira bonyolult művelet, hogy a korábban valamelyik pontos idő szerverhez szinkronizált óránkat a bal kezünkbe fogva, hozzánézzük azt a jobb kezünkben tartott okostelefonunkhoz és megállapítsuk, hogy mennyi a pillanatnyi járáseltérése. Egy óra pontosságát valamivel könnyebb megállapítani, mint egy autó károsanyag kibocsátását, vagy a zéró kóla cukortartalmát. Nekem eddig minden Rolim tudta a -2/+2-t dobozból kivéve, és ameddig nálam voltak, tartották is, az SD-t kivéve. Mivel a DJ csak 1 évig volt meg, simán lehet, hogy az is belassult később. De mint írtam már, ez egy közismert hiba a korai szériás 3235-öknél. -
WiZARD
addikt
válasz
Aki nem tud egy atomóra segítségével kimérni pár nap alatt napi 2 másodpercnél nagyobb eltérést, annak súlyos problémák vannak a reakció idejével, szellemi képességével.
De a WatchCheck, vagy egyéb hasonló is sokat segít.
Nem kell ehhez, semmi kalibrált/über eszköz.
A Rolex féle mérés nekem is fura. Semmi részletet nem mondanak a tesztelés menetéről/módszertanáról, se az órákhoz tartozó egyedi eredményeket nem árulják el, nincs se külső, se független fél. Szimplán higgyük el hogy az valahol +-2 között van, mert ők azt mondják.
-
dzsi23
addikt
válasz
WatchCheck...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
Exkluzív órák topikja, elsősorban mechanikus svájci órák számára, de szívesen látunk német/japán/egyéb közép- és felsőkategóriás órákat is.
Az ide nem illő órák a következő topikok valamelyikébe tartoznak:
Óra topik
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- KIÁRUSÍTÁS! Utolsó darabok - 40AC Lenovo ThinkPad Thunderbolt 3 dokkoló + 135W AC + TB3 kábel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 4070 Ti Super GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! Beszámítás! Intel Core i9 13900K 24 mag 32 szál processzor garanciával működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest