- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Navaren: Resident Evil Requiem szösszenet
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- balojazz: Szódakészítés üzembiztosan és olcsón! Figyelem, csak hardcore szódázóknak!
- MasterDeeJay: Egy nem átlagos Asus videókártya (GTX950M 2GB GDDR3)
- sziku69: Szólánc.
- suste: Openwrt Barrier Breaker 14.07 saját verzió Tp-link routerekre
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Gurulunk, WAZE?!
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
Aktív témák
-
Zsiba
senior tag
Úgy nézzétek a demót, hogy erősen bétás, bugos. Én nem is értem, hogy lehetett így kiadni. A grafika gyönyörű, ami gépigényben igazán kell neki az a ram. 1280*1024-ben 4*AA, 8*AF mellett nekem nem szaggatott, pedig 9600-as ATI-m van!
Tök warcraft3 érzés, de egy kicsit túlmutat rajta. Nekem nagyon gyanús, legalábbis a tréler alapján, hogy a sztori is erősen wc3-hoz hasonló, de majd meglátjuk.
A demóban rengeteg funkció nem működik. Pl a térkép forgatás, zoomolás, és döntés 3D-ben. A látottakon kívül van egy rakat más egység is.
Véleményem szerint nem szabadott volna kiadni ilyen állapotban ezt a demót. Sajnos ez erősen rontja a korábban róla alkotott képet. De nagyon remélem, hogy a Black Hole-os fiúk igazán ütős cuccot raknak össze végleges játékként. Jót tenne a magyar játékfejlesztésnek.
Aktív témák
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Metal topik
- Ubiquiti hálózati eszközök
- BMW topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- KINEK KELL EZ? 🤨 — MacBook Ultra leak
- Amazon Kindle
- Androidos fejegységek
- Okos otthon - Home Assistant, openHAB és más nyílt rendszerek
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy A56 5G 8/256GB Újszerű,Kártyafüggetlen,Dobozos,Tartozékaival. 1 Év Garanciával!
- Intel i5 9600K / Beszámítás OK!
- Intel Core i5 10400 6 mag / 12 szál / Beszámítás OK!
- Asus Rog Strix Scar G635LW-RW011W
- Lenovo IdeaPad Slim 3/15.3" WUXGA/Snapdragon X X1-26-100 Processor/24GB/1TB SSD/GARANCIA
- Surface Pro 7+ i5-1135G7 16GB 1000GB 1 év garancia
- Xbox Game Pass Ultimate előfizetések kedvező áron
- AKCIÓ! 1TB Kingston Fury Renegade NVMe SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- HP ProBook 650 G5 - i5 8265U, 8-16GB RAM, SSD, jó akku, számla, 6 hó gar
- AKCIÓ! Lenovo Ideapad Gaming 3 15ACH6 notebook - R7 5800HS 16GB DDR4 1012GB SSD RTX 3050 4GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest