Keresés

Hirdetés

!!! SZERVERLEÁLLÁS, ADATVESZTÉS INFORMÁCIÓK !!!
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!

Új hozzászólás Aktív témák

• Jahno

veterán

válasz -NoVa- #142311 üzenetére

Eddig sem tudtuk meggyőzni, hogy nem átoperált transzvesztiták térítik a gyerekeket a suliban és akkor sem ez a legnagyobb baj, cserébe továbbra sincs gyerekvédelem, most meg már tanár sem. Teljesen magába csavarodott a kannásbortól. Valami Vitézy sztori volt, "Ha Vitézy "csak" a közlekedéshez ért, az pont egy dologgal több, mint amihez Karácsony ért." Én meg írtam, hogy egyszer keveredtem vele szóváltásba de olyan undorító féreg volt, hogy az univerzumból ki kellene tiltani. Aztán ennyiben maradtunk. Zimi alatt sem akarták folytatni a témát, mikor odavágtam két Metropolos videót, hogy az ellenőrizhető, nézzük meg és ha ilyen ordenáré lejárató kampányos hazugságok mennek, akkor addig nincs miről beszélni... Majd holnap jön a következő sztori.

Némi Felvidék meg Kárpátalja belekeveredett, de azokat a sok értelmű mantrákat én nem tudom hova tenni, kapott inkább pár telemtriai adatot a tényéleges gyerek nem védelemről, csak azokat úgy látszik véletlenül nem olvassa.

Ezt kapta egyik feladatnak, hogy ha már szívén viseli a gyerekvédelmet és Karácsony Geriék Gyurcsánnyal együtt óvodásokat esznek, operálnak át meg pedofilkodnak, akkor feladat adott, hova lehet fordulni, mi legyen a megoldás, probléma adott, érdeklődni nálam a szerkesztőségben:

"Óvodás leányzó, apja sitten, anyuka szétesett drogos, leányzó jó fej, beszél is, barátságos. Enni minimálisat kaphat, vézna, koszos, elhanyagolt, lépcsőházban és itt-ott alszik annyit kap ennyi ami az oviban (gyerekmegőrző) jut. Nagyszülők segítenének, de nehéz és nem oldja meg. 8 év múlva az általad elképzelt felvilágosító nevelését most egyelőre hagyjuk. Anyja nem mond le róla, mire a családból erővel kiszednék (ugye gyámhivatal pert indít, szülők helyzete, életmód, miazmás) arra itt vége a dalnak."

Mondjuk csak szűk ismerősi körből vagy 15 ilyet is idézhetnék. Akkor csend lesz, szidja kicsit a rendszer meg Rogán meg mittomén, de én maradnék inkább a témánál. Gondolom ez már bonyolultabb és nincs rá napi penzum a párt kézikönyvében.

Szóval mit akarunk? Eddig sem ezen múlt, közben a gyógypedet is látványosan kezdik szétverni, meg mindent. Az a következő szál lesz. Lényeg a háborús szaknciók meg plakát és a március 15ös beszédből két elcsípett mondat is pont elég volt.

Új hozzászólás Aktív témák