- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gerner1
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- eBay-es kütyük kis pénzért
- MasterDeeJay: Kínai DDR5 második felvonás - Puskill PSK-D5M4800BH-16G
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
npera
addikt
válasz
blueboi69 #100727 üzenetére
Igen, DVR kártyáról letöltve, aztán SMPlayer alatt save frame vagy mi a neve (screenshot kábé). Lehet framenként léptetni, úgy vadásztam ki a rossz képet is.
Amikor jó a képe, akkor valami elképesztően jó képe van.
Közben írtam a supportnak és kábé azonnal válaszoltak. Most majd próbálgatom az új FW-t, aztán meglátom.
A gogglet simán lehetett USB-kábellel felkapcsolni a gépre, aztán mint egy pendrive látszik. Amint felmásolod rá a fájlt már frissül is egyből.
A modult ki kellett venni a szemüvegből, aztán azon is van USB-C, arra rákötve a kábelt és egy boot gombot nyomva az is látszik meghajtóként, aztán FW felmásol rá és kész.
A beállítások megmaradtak, csak új FW lett. Ma is megyünk strandra gyerekekkel, aztán megpróbálok pár akksit kirepülni. Úgy értem többet, nem csak kettőt.
Asszony elvállalt melót július végéig, így most én vigyázok a purgyékra. Be van osztva, hogy délelőtt játék és mese, aztán délután testmozgás. Mivel a sufnit is fel kell újítani, ezért nemsokára veszek fát is, aztán lehet fűrészelni, olajozni, meg festeni is. Akkor még jobban fog majd esni a fürdés utána....
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- Vác és környéke adok-veszek beszélgetek
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- Sony MILC fényképezőgépcsalád
- Ausztria - élmények, tapasztalatok
- Politika
- Tőzsde és gazdaság
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- További aktív témák...
- RTX 2060 6GB DDR6/ garancia/ ingyen foxpost
- DELL PowerEdge R620 10xSFF 128GB ECC RAM
- XPS 15 9530 15.6" FHD+ IPS i9-13900H RTX 4070 32GB 1TB NVMe ujjolv IR kam gar
- 27% számla! Ryzen 7700X / RTX 4070 Ti Super / 32GB DDR5 / 1TB NVMe / 800w GOLD! BeszámítOK
- Jó áras PC! , i7 10700 , 1080 8GB , 16GB DDR4 , 512 GB NVME , 500GB HDD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i9 14900KF 64GB RAM RTX 5080 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Xbox Series S Játékkonzol! Olvass!
- iKing.Hu - Samsung Galaxy S25 Ultra Titanium Black Használt, újszerű állapotban
- Samsung Galaxy A20e 32GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP ProBook 430 G3 - i5-6GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" HD I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest