Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• npera

addikt

válasz blueboi69 #100727 üzenetére

Igen, DVR kártyáról letöltve, aztán SMPlayer alatt save frame vagy mi a neve (screenshot kábé). Lehet framenként léptetni, úgy vadásztam ki a rossz képet is.

Amikor jó a képe, akkor valami elképesztően jó képe van.

Közben írtam a supportnak és kábé azonnal válaszoltak. Most majd próbálgatom az új FW-t, aztán meglátom.

A gogglet simán lehetett USB-kábellel felkapcsolni a gépre, aztán mint egy pendrive látszik. Amint felmásolod rá a fájlt már frissül is egyből.

A modult ki kellett venni a szemüvegből, aztán azon is van USB-C, arra rákötve a kábelt és egy boot gombot nyomva az is látszik meghajtóként, aztán FW felmásol rá és kész.

A beállítások megmaradtak, csak új FW lett. Ma is megyünk strandra gyerekekkel, aztán megpróbálok pár akksit kirepülni. Úgy értem többet, nem csak kettőt.

Asszony elvállalt melót július végéig, így most én vigyázok a purgyékra. Be van osztva, hogy délelőtt játék és mese, aztán délután testmozgás. Mivel a sufnit is fel kell újítani, ezért nemsokára veszek fát is, aztán lehet fűrészelni, olajozni, meg festeni is. Akkor még jobban fog majd esni a fürdés utána.... :C

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés