Hirdetés
- iRiver: Prehistorik 2 - Retró Játékpercek! 1. rész
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- joghurt: frenda dsttöytoi
- Steven: Miért váltottam TV-ről projektorra?
- moongoose: Hajópadló (nem parketta) felújítása a realitások talaján maradva!
- janacsi: Kasztrendszer?
- hcl: Villanyórás okosóra számlap
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
zetor2000
őstag
Nekem meg minden kis gyösz eszembe jut, ami itt-ott el tud törni, olyanok. Meg barkács cuccokhoz kis bizbaszok. Csak tervezni kéne tudni valami alkalmazással, és utána mérethelyes, vagy attól minimális eltérést mutató készterméket előállítani.
Most pl. az Ikea Symfonisk hangfal tartója jut eszembe. 4000 Ft egy préselt vazslemez, ami ráadásul lyukas itt-ott. Ezt jóval olcsóbban elő lehet állítani. A cucc ~3kg, de szerintem ebben benne van a csomagolás is, de ha valóban ennyi, akkor is képes megtartani két műanyag fül, csak jól meg kell tervezni. Ráadásul ebből lehet, hogy kéne 2 pár (4db), hamarosan. 8000Ft kiadása 2 preselt bádoglemezért nem túl vidám...
De egy ügyesen meghajlított vazslap is megfelel, nem pont nyomtatott verzió kell.
Új hozzászólás Aktív témák
- AKCIÓ! ASUS Z170-DELUXE Z170 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- BESZÁMÍTÁS! Asus H110M-K i7 6700 16GB DDR4 480GB SSD GTX 1660Ti 6GB Rampage SHIVA FSP 550W
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 13400F 32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba Ár! Fujitsu LifeBook E780 - i5 I 3GB I 160GB I 15,6" HD I DP I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Liszt Ferenc Zeneművészeti Egyetem
Város: Budapest