Új hozzászólás Aktív témák

• npera
    addikt

Megvolt a mezős repülés. Nem mondhatnám, hogy ilyenre számítottam, de már vélhetően érett egy ilyen már csak a statisztika miatt is.

A motorok picit remegtek nagyobb gázra, ezért feljebb vettem a filtereket csak úgy OSD-ből, mivel nem viszek számítógépet a szántóföldre. ACRO, aztán ARM és a gép erősen emelkedett. Megpróbáltam naívan a gázzal valamit csinálni, de mivel már nulla gázra is úgy ment fel, mint a szélvész, ezért maradt a disarm. Aztán néztem a szemüvegből, hogy rám fog-e esni vagy mellém. Mellém esett kábé 10 méterre. Pont a szántás szélére, tehát egy motor a füves részre, a maradék 3 a szántásba. Jó nagyot puffant, vártam is az akksi puffadását vagy kigyulladását. De semmi.

Megkerestem, aztán néztem és azon kívül, hogy poros lett, semmi baja. Kezdem értékelni a freestyle váz robosztusságát...

A filtereket visszavettem, gyakorlatilag a kikapcsolt állapot felett vannak éppen, ami KISS logika szerint a HIGH. Utána már csak a disabled van.

Így valami elképesztően selymesen repül a gép, de a motorok szerintem még berecegnek. Ezt tesztelgettem, aztán rájöttem, hogy gázfröccsre jön vissza a rövid visítás visszhangja az erdőből. Remélem a hangfelvételen rajta lesz, mert elég erősen fújt a szél is. Majd meglátom (meghallom).

Kirepültem 5 akksit, aztán hazajöttem, mielőtt még jobban lecsukom a gépet. A motorok nem melegek, forognak szépen. Semmi nem laza, csak le kellett porolni és kiszedni belőle a füvet.

Új hozzászólás Aktív témák

Hirdetés