Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Szólánc.
- bambano: Bambanő háza tája
- bacsis: Gyere el a 10. BRSZK-ra!
- Lenry: Melléképületblog - 4. rész - Kocsibeálló
- bacsis: Támogassááá', hogy ingyenesek maradhassúúúúnk!!!!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
Új hozzászólás Aktív témák
-
blueboi69
őstag
#smax kalandok
Nem is említettem szerintem, hogy az smax-ban van állófűtés is. Van hozzá távirányító. Elvileg 15fok külső hőmérséklet alatt lehet aktiválni és amikor először volt 10fok környéke, gondoltam kipróbálom. Távirányító se kép se hang...
Biztos lemerült az elem gondoltam, nosza google, youtube, minden IT-s fegyvere, távirányító szétszed, van benne 2db gombelem, rámérek, van rajtuk elég delej... hmm nézem a Zinternetet, ott 1db elemet írnak. Nézem a távirányítót, jobban szétkaptam nézem, nézem itt a 2 elem sehogyan sem érintkezik megfelelően sorba kötve. Rákeresek, hogy milyen elem való bele, mert életemben nem láttam még ilyet. Méretre olyan mint 2db LR44.
Persze local kínai, tesco, auchan, sehol nincs ilyen elem, hát jó, akkor menjünk vissza a Zinternetre. Találok is, 1900ft/db + posta.. ehh
Megrendeltem, megjött, átvettem, berakom, semmi... na mondom kurvaéletbe, hogy ez sem jó már, megint Zinternet, írják, hogy hogyan kell az autóval összetanítani. Én balfaszkodtam el, a gombokat kellett hosszabban nyomni mint 1sec... Oké, kimegyek kipróbálni, vmi elindul, látom a műszerfalon is van vmi kiírás.
Battery low....
'nyádpics.
Lefotóztam a műszerfali hibát, elküldtem a csávónak, hogy hát úgy néz ki pusztul meg az akksi. Gondoltam baszik válaszolni. Eltelik 5perc, hív, hogy hát igen, kezd bejönni a hideg, sokaknál megdöglik, csakhát 40ezer körül van, de kb 10esével veszi....
Mondom hát jó, de valami legyen már vele, mert ha reggel nem tudom indítani, akkor nem leszek boldog.
Szóval elvileg holnap jön és hoz egy új akksit bele, és megnézi mi lehet a parkradarral is.
Új hozzászólás Aktív témák
- A hónap végén jön a S.T.A.L.K.E.R.: Legends of the Zone Trilogy Enhanced Edition
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- Villanyszerelés
- ASZTALI GÉP / ALKATRÉSZ beárazás
- SD memóriakártyák (SD, SDHC, SDXC, micro SD)
- DOOM - The Dark Ages
- Politika
- BestBuy topik
- ThinkPad (NEM IdeaPad)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- Eladó Lenovo ThinkCentre M70q Gen3 számítógép + Lenovo ThinkVision E24-28 monitor
- ASUS X301 (RX170HD)
- Lenovo Thinkpad T495s Ryzen 5 PRO 3500U/16GB RAM/256 SSD/14" FHD touch Magyar bill. laptop eladó
- Lenovo ThinkPad X1 Yoga 4th i5-8265U/8GB/256GB NVME SSD/FHD Touch UltraBook garanciás
- Superconsole X2PRO retro játékkonzol 70000 játékkal + android box egyben
- LG 55B4 - 55" OLED - 4K 120Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium - HDMI 2.1 - PS5 és Xbox Ready
- Bomba ár! Dell Latitude 5411 - i7-10850H I 32GB I 512SSD I HDMI I 14" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Csere-Beszámítás! Asztali számítógép PC Játékra. I5 12400F / RTX 3070 / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- AKCIÓ! Sony PlayStation 5 825GB SSD lemezes konzol extra játékokkal garanciával hibátlan működés
- Telefon felvásárlás!! iPhone 11/iPhone 11 Pro/iPhone 11 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest