Hirdetés
- Gurulunk, WAZE?!
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- GoodSpeed: Márkaváltás sok-sok év után
- Samus: Atomic Heart - Egy kis nyafogás
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- GoodSpeed: 3I/Atlas: Üstökös vagy idegen civilizáció űrhajója?
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
kuszal
tag
válasz
poffsoft
üzenetére
Ögödej!
Köszönöm szépen!
Kipróbáltam de sajnos nem jártam sikerrel
Mondjuk volt egy pár benne ami el sem indult, de ezt a Vista miatt tette.
poffsoft!
Köszi a tippet, kipróbálom! Igaz a levédett lapokon makrók is vannak és azok is érdekesek lennének, mert ha átírok az alaptáblán valamit akkor azok miatt lehet, sőt biztos, hogy módosítani kellene a makrót is. arról nem is beszélve, hogy ha nem tudom feltörni akkor újra kell írni őket.
Makró írásban pedig elég láma vagyok. A függvényekkel, munkalapokkal való varázslás szerintem elég jól megy, de a makrók
De kipróbálom, hátha összejön!
bár van egy olyan érzésem ,hogy ezt be fogom bukni
-
kuszal
tag
Hát én bármire vevő vagyok!
Már csak azért is, mert a saját se..emet védem ezzel. A főnöknek persze könnyű. Legyen kész és pont. Azt, hogy ezt a többi melóm mellett (nem vagyok informatikus, csak sima gépészmérnök és a melóm is a karbantartás/üzembentartás területéhez kapcsolódik), hogyan csinálom meg, na az már legyen az én gondom.
Fuck a piacgazdaságba
Mondom is mindenkinek, hogy főnöknek a legjobb lenni! 
Ha esetleg van valami tuti progid akkor szívesen próbára teszem
kuszalbarbi@freemail.hu-ra jöhet bármilyen ötlet, link, stb.
u.i.: Bocs a törtetésért! De... -
kuszal
tag
Köszönöm a tippet!
Már le is töltöttem egy párat de eddig elég siralmas. Van ami el sem akar indulni, van ami azt írja ki, hogy nincs is rajta jelszó (ami igaz is, mert csak a munkalapok egy részét védi jelszó), van ami a cél előtt behal
Azért kísérletezgetem, de eddig...
-
kuszal
tag
Sziasztok!
Egy elég, számomra legalábbis, húzós kérdéssel fordulnék hozzátok.
Adott egy excel tábla: több munkalappal, makróval, stb. ahogyan egy szép excel táblának ki kell néznie
Sajnos a lapok közül több is jelszóval van levédve. Mivel a munkatársat, aki a táblát csinálta, már kirúgták a cégtől, így valami olyan megoldást keresek amivel a jelszó visszafejthető. Elég nagy (50 Mb) a tábla és a tetejébe még bonyolult is. Még ha meg is tudnám csinálni, de nem biztos, az új táblát a kívánt módosításokkal az rengeteg időt venne el. Túlórázni meg ezért nem akarok (amúgy sem fizetik), arról nem is beszélve, hogy nincs is rá időm. Szeptember 1-től pedig már a módosítottba kellene dolgoznunk.
Van valami olyan megoldás amivel a lapok jelszava kinyerhető? Vagy ez lehetetlen?
Előre is köszönöm!
Üdv: Kun Szabolcs
U.i.: azoknak akik felháborodnának a kérésemen: A kolléga sikkasztás miatt ''távozott'' a cégtől, tehát az Ő segítségét nem tudjuk kérni. Ráadásul nem is nézett ki valami együttműködönek a bíróságon
Új hozzászólás Aktív témák
- WoW avagy World of Warcraft -=MMORPG=-
- Mozilla Firefox
- Nintendo Switch 2
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen videókártyát?
- BestBuy topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Automata kávégépek
- További aktív témák...
- Bontatlan iPhone Air (256 GB) (rendelhető)
- AKCIÓ! LG UltraGear 27GR93U-B 27 4K 144Hz IPS monitor garanciával hibátlan működéssel
- Bomba ár! HP Elitebook 840 G1 - i5-4GEN I 8GB I 500GB + 32SSD I Radeon I 14" FHD I Cam I W10 I Gari!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B650 R7 7700 32GB DDR5 1TB SSD RTX 4070 Ti 12GB Asus TUF Gaming GT 501 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I7 12700E / RTX 3070Ti / 32GB DDR5 / 1 TB SSD
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Mondjuk volt egy pár benne ami el sem indult, de ezt a Vista miatt tette.
Mondom is mindenkinek, hogy főnöknek a legjobb lenni! 

Fferi50