Hirdetés
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Krumple: [Xpenology] DSM 7.3 telepítése proxmox 9 alatt - GUIval
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Kalandor: „Ha engedtem volna a lelkiismeretemnek, az üzlet kevésbé lett volna jövedelmező”
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Chili7
őstag
válasz
Delila_1
üzenetére
A dátum tök jól működik. Köszönöm.
A másik kérdésben ugyanarra a lapra kellene, de kipróbáltam egy új lapon, és én azt szeretném, hogy ha a C és D oszlopok (végtelen sor) valamelyikében megjelenik a körte vagy az alma, akkor a sor cellái töltse ki színnel A-tól, mondjuk M-ig.
A szín kiválaszásához a színkódokat megtalálom valahol?
Köszi
-
Chili7
őstag
Sziasztok!
Van-e olyan képlet vagy más megoldás, hogyha egy sor valamelyik cellájába érték kerül, akkor a sor első cellájába bekerüljön az aznapi dátum?
És van-e olyan, hogy ha egy sor bizonyos cellájába egy előre meghatározott szó kerül (két változóval), akkor az adott sort (vagy egy részét) kitöltse xy színnel?Köszi
-
Chili7
őstag
Cellabejegyzések automatikus kiegészítését ki lehet valahogy terjeszteni egy egész oszlopra vagy munkafüzetre?
Nekem most csak a közvetlenül alatta lévő cellánál működik. -
Chili7
őstag
válasz
Delila_1
üzenetére
Köszi!
Biztos benne vannak ezek a dolgok a súgóban, de valahogy sosem sikerül olyan szóra keressek, hogy kidobja a megoldást.
A köv. kérdésem, hogy: ha rögzítek egy oszlopot vagy sort, (ablaktábla rögzítése) akkor hogy tudom beállítani, hogy több oldalas nyomtatás esetén is mindíg ott legyen a lapokon a rögzített sor/oszlop. -
Chili7
őstag
Sziasztok!
Olyat lehet, hogy egy cella képletet tartalmaz, és az eredmény után a cella végébe odabiggyessze, hogy Ft, vagy db, stb?
Az is jó lenne ha kézzel beírhatnám, de ilyenkor úgy veszi, hogy "belerondítok" a képletbe.Köszi
-
Chili7
őstag
válasz
Delila_1
üzenetére
Ez így nem jó! Nem teljesül a min 100 abban az esetben, ha van valami érték A1ben. Mindenképpen az 1%-ot számolja.
Lúzer, a Te megoldásod se jó mert akkor sem teljesül.
Szóval a feladat az lenne konkrétan, hogy van egy ügyleti díj, ami az érték 0,1%-a, de minimum 100Ft.
Ebben kérném segítségeteket. A korábbi megoldás jó volt, csak ott a még a be nem következett ügyletek díjját is számolta.
-
Chili7
őstag
válasz
Delila_1
üzenetére
Lenne még egy kérés!
Az előbbi példánál maradva, meg kellene oldani, hogy ha A1-ben nincs érték, akkor ne csináljon semmit, vagy legalábbis ne legyen a minimum 100.Mert ha lekopizom több sorra a függvényt, és még nincsenek adatok, akkor ne számoljon tovább nekem ezzel a minimum 100-al.
Köszi
-
Chili7
őstag
Halihó!
Olyan kérdésem lenne, hogy hogyan lehet megcsinálni azt, hogy "x" cella értékének 1%-a legyen "y" cella, de értéke minimum 100 legyen?
Köszi
-
Chili7
őstag
Hali!
Olyat lehet, hogy az egymás mellett lévő cellák kötzti rácsvonalak láthatóak maradjanak akkor is, ha kitöltöm a hátteret valami színnel?
Köszi
-
Chili7
őstag
Sziasztok!
10cmx10cm-s ültetőkártyákra szeretnék neveket nyomtatni, eddig 1/2 sikerrel. Excelben a nyomtatási kép/beállítások/papírméret kiválasztással elvileg könnyedén megoldható lenne, ha lenne ilyen 10x10-es formátum. De nincs!
Van három ''egyedi'' formátum, talán annak lehetne tetszőleges méretet adni, de nem tudom, h h kell.
Ebben kérnék segítséget, vagy esetleg jöhet más megoldás is. Köszi
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen TV-t vegyek?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Tőzsde és gazdaság
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Képregény topik
- PlayStation 5
- Projektor topic
- Tiltott témává tenné Kína az öngyilkosságot az AI számára
- 3D nyomtatás
- Facebook és Messenger
- További aktív témák...
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- Game Pass Ultimate előfizetések 1 - 36 hónapig azonnali kézbesítéssel a LEGOLCSÓBBAN! AKCIÓ!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Samsung Galaxy S20 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- Keresünk iPhone 16/16 Plus/16e/16 Pro/16 Pro Max
- Samsung Galaxy S21 FE / 6/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest

Fferi50