- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- MaxxDamage: Vizes Laptop Hűtés? Lehetséges? Igen!
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- sh4d0w: Én és a számítógép
- sh4d0w: Árnyékos sarok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Easy01
újonc
válasz
Fferi50 #26875 üzenetére
Szia!
Beállítottam a megnyitáskori frissítést. A felhasználó azt a személyt jelentené, aki megnyitja a táblát, az szűrni tud benne, valamint a diagramot tudja használni, de a cellákba nem tud sem írni, sem törölni. A tábla töltődik a hivatkozások által, frissülni pedig automatikusan frissül minden megnyitáskor. Viszont ha egész nap használja a felhasználó, folyamatosan nyitva van a file, akkor a napközbeni frissítést az adatok/kapcsolatok/összes frissítéssel oldanám meg, de ezt nem engedi a lapvédelem miatt. Így ezért kérdeztem, hogy esetleg van-e erre valamilyen egyéb megoldás
. Én csak egy lelkes excel felhasználó vagyok, a tudományom véges
. Köszi a segítséget!
-
Easy01
újonc
válasz
Fferi50 #26873 üzenetére
Szia! Nagyon köszönöm a választ
. Egy problémám van csak, hogy ez a tábla automatikusan és önállóan dolgozik, én nem is nyúlok bele csak a végfelhasználó. Ezért a feloldásra sincs lehetőség
. A célom az lenne, hogy automatice frissítse az adatokat felhasználás céljából, de ne lehessen szerkeszteni a táblát.
-
Easy01
újonc
Sziasztok!
Segítséget szeretnék kérni. Excel munkalapon pivot tábla beillesztett hivatkozásokkal + erre hivatkozó kimutatás diagram. A cellákat zároltan és rejtetten mentem, viszont a táblának a diagramot frissítenie kell az adatok alapján, de a zárolás miatt nem lehetséges. Van erre valamilyen megoldásotok, hogy hogyan tudok zárolás mellett adatokat és diagramot frissíteni?
Előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
- Telekom mobilszolgáltatások
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- CADA, Polymobil, és más építőkockák
- Mégis mi értelme az Xbox PC-nek, ha limitálja a hardverválasztékot?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Xbox Series X|S
- Háztartási gépek
- Házimozi belépő szinten
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok a legjobb áron: Steam
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Windows 10/11 Home/Pro , Office 2024 kulcsok
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Samsung Galaxy A80 / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro 128GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3387, 96% Akkumulátor
- Huawei FreeBuds Pro 3 // Számla + Garancia //
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft.
Város: Budapest