- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Fire/SOUL/CD: INGYENES Clone és Backup-Restore alkalmazások tesztje [2024]
- NASsoljunk: ZyXEL NSA-310 és az FFP
- Szevam: „Rendszerleállás” – egy AI képzeletbeli halál utáni élménye
- sziku69: Szólánc.
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
válasz
Delila_1 #7463 üzenetére
Úgy látszik, hogy az előbb nagyon érthetetlenül fogalmaztam ...
És félő, hogy most sem tudom jobban leírni ..., ezért inkább linkelek egy újabb képet is.Van egy termék ami műa.-ból és alu-ból is előállítható, de bármelyikből is készül mindegyikhez szükség van pl. "Keret"-re, amiből 5m kell darabonként (5m/db).
Én azt szeretném megvalósítani, hogy akár műanyagból (C oszlop) akár aluból (E oszlop) készül a termék, és ennek megfelelően a "C"-be vagy az "E"-be írom be a darabszámot, a termékhez felhasznált "Keret" mennyisége a "H" oszlopba megjelenjen.
Jelen esetben az alu termék esetén a keret "0" mennyiséget jelez, holott 3db×5m/db=15 kellene lennie.
Persze abban sem vagyok biztos, hogy ezt egyáltalán meglehet-e csinálni .....Remélem, hogy most valamivel érthetőbben írtam ...
Amúgy az eladás előtti készlet most nem érdekes, mert a "H" oszlop végén az oszlopban található össz. mennyiséget kivonom belöle / =H25-SUM(H29:Hx) /
Azaz a H25-ben található a készlet.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Android játékok topikja
- Counter-Strike: Global Offensive (CS:GO) / Counter-Strike 2 (CS2)
- Kertészet, mezőgazdaság topik
- Konteó topic
- Vigneau interaktív lokálblogja
- Apple TV+
- Milyen asztali (teljes vagy fél-) gépet vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28 kWh 2018 2. felvonás
- További aktív témák...
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Fotó állvány eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14600KF 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akció! Újra Gamer EGEREK! Glorious , Endgamer XM1R , Nibio
- AKCIÓ! AMD Ryzen 7 3800X 8mag 16szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest