Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
sz.j
nagyúr
válasz
Delila_1 #7463 üzenetére
Úgy látszik, hogy az előbb nagyon érthetetlenül fogalmaztam ...
És félő, hogy most sem tudom jobban leírni ..., ezért inkább linkelek egy újabb képet is.Van egy termék ami műa.-ból és alu-ból is előállítható, de bármelyikből is készül mindegyikhez szükség van pl. "Keret"-re, amiből 5m kell darabonként (5m/db).
Én azt szeretném megvalósítani, hogy akár műanyagból (C oszlop) akár aluból (E oszlop) készül a termék, és ennek megfelelően a "C"-be vagy az "E"-be írom be a darabszámot, a termékhez felhasznált "Keret" mennyisége a "H" oszlopba megjelenjen.
Jelen esetben az alu termék esetén a keret "0" mennyiséget jelez, holott 3db×5m/db=15 kellene lennie.
Persze abban sem vagyok biztos, hogy ezt egyáltalán meglehet-e csinálni .....Remélem, hogy most valamivel érthetőbben írtam ...
Amúgy az eladás előtti készlet most nem érdekes, mert a "H" oszlop végén az oszlopban található össz. mennyiséget kivonom belöle / =H25-SUM(H29:Hx) /
Azaz a H25-ben található a készlet.
Új hozzászólás Aktív témák
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 9***(X) "Zen 5" (AM5)
- Folyószámla, bankszámla, bankváltás, külföldi kártyahasználat
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Battlefield 6
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- Másodszor is nekifut az AI PC-k meghódításának a Qualcomm
- Itt van az ASUS legfrissebb, AMD platformra épülő mini PC-je
- További aktív témák...
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- RÉSZLETRE .OPCIONÁLIS. G.SKILL Trident Z5 Neo RGB 96GB (2x48GB) DDR5 6000MHz
- Önerő nélkül is elvihető! Részletfizetés. 27 % Áfás számlával Dell Alienware QD-OLED gamer monitor
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- BESZÁMÍTÁS! 32GB (2x16) ADATA XPG Lancer RGB 7200MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest