- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- gerner1
- droidic: YouTube videók és playlistek letöltése GUI-alkalmazással
- hcl: MS Office365 Linuxon
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Fire/SOUL/CD #6939 üzenetére
El vagyok kényeztetve, köszönöm (valóban a 2007-et használom), igazán kimerítő válaszokat kapok, a dedós szintemhez mérten.
Ha adott nekem az interneten egy táblázat, amiben számomra szükséges adatok vannak, de csak úgy tudom bemásolni Excelbe, mint általános formátum, azzal tudok valamit tenni?
Konkrétan: szépen táblázatban vannak nekem felületméretek, de utána írva mindenhova gondosan, hogy m2. Nekem ezekből kellene átlagot számolnom, de alapvetően ugye értékhibával kidobja az átlagszámítási képletet, merthogy nem értelmezhető. Ezeket valahogy ki tudom szűrni? Vagy pedig az én magam egyszerű módján csináljak mellé még egy oszlopot, és irogassam át a számokat? Kicsit hosszadalmas lenne, bár elképzelni sem tudom, hogy ezt hogy tudnám megoldani.
Új hozzászólás Aktív témák
- Kazy Computers vélemények - tapasztalatok
- AMD GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Tőzsde és gazdaság
- Milyen széket vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Suzuki topik
- Eredeti játékok OFF topik
- Nem növel telepméretet a Galaxy S26 Ultra
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- További aktív témák...
- Antivírus szoftverek, VPN
- Assassin's Creed Shadows Collector's Edition PC
- Bontatlan - BATTLEFIELD 1 Collectors Edition - Játékszoftver nélkül
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Kaspersky, McAfee, Norton, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
- Bomba ár! Dell Latitude E6400 - Intel P8400 I 3GB I 160GB I 14,1" I Intel VGA I Garancia!
- 129 - Lenovo Legion Pro 7 (16ARX8H) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4080
- Csere-Beszámítás! AMD Ryzen 7 7700X Processzor!
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest