- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- hdanesz: Hyundai Ioniq 28kWh - Első benyomások - második felvonás
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- koxx: Bloons TD5 - Tower Defense játék
- sziku69: Szólánc.
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- sto1911: Pinball FX3 PH! verseny
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
Delila_1 #6369 üzenetére
Hali!
Nem tudom az összpontszámot, egyik PH-s fórumtárs keresett még valamikor tavaly privátba, hogy ebben a feladatban segítsek neki, én is így, ezt az 1 feladatot kaptam.
Csak mivel elég érdekesnek tűnt, gondoltam megosztom veletek, remélhetőleg még lesznek érdeklődök, akik egy "kis" agytorna gyanánt nekiugranak.
Én szeretem az ilyen feladatokat, és örültem volna, ha annak idején nekünk is ehhez hasonló "nehézségű" feladatokat hoztak volna példaként, nem pedig a szokásosakat.
(Meg akkor nem kellett volna megtanulni magamtól)Más:
Korábban említést tettél rá, hogy 2003-ban csak 3 szabályt lehet megadni. Először nem is figyeltem fel rá, de most hirtelen végig gondolva ez nem igazán értem, nálam ugyanis 5 szabály van.
Na most ennek az lehet az oka, hogy 2007-ben készült tábla, de 2003-as formátumba mentettem?
Hogyhogy nem reklamál a 2003-as formátum az 5 szabály miatt(és működik persze)?Fire.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Eladó steam/ubisoft/EA/stb. kulcsok Bank/Revolut/Wise (EUR, USD, crypto OK)
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Új, bontatlan World of Warcraft gyűjtői kiadások
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
- Bomba ár! Dell Latitude 3590 - i5-8GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Apple iPhone 14 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Új! Targus - USB-C Dual HDMI 4K HUB - 2 HDMI-vel. Saját töltő nélkül 2 monitorral (120Hz)
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- LG 34GS95UE - 34" Ívelt OLED / QHD 2K / 240Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest