Hirdetés
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Geri Bátyó: Agglegénykonyha 7 – Még egy megosztó – de gyors – étel: resztelt máj
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Gurulunk, WAZE?!
- sh4d0w: Én és a számítógép
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- koxx: Amikor a prófécia testet ölt – Finalmouse ULX Prophecy 'Scream' Classic
- Mr Dini: Mindent a StreamSharkról!
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
lapa
veterán
ahh. akkor én rosszra gondoltam. szerintem makrós mind a kettő, talán az autop kiegészítésre tud vki egy eldugott csekkboxot. ha nincs más, akkor barkácskodni lehet esetleg. keress rá itt a totyikban (vagy az 'excel makró készítése' nevűben) az event szóra. vannak minták, amikkel minden billentyűlenyomás után meg más történéseknél tudsz makrót futtatni. abban esetleg össze tod hasonlítani az adott chart forrásának értékét a forrás oszlop sorainak számával.
a piros-feket hasonlóan küzdelmes lesz, mivel a chart series-ének point-jainak (remélem eddig megvan) nem nagyon van közvetlen értéke, esetleg ha mindhez raksz data label-t, annak a text-jét tod kiolvasni. így elsőre valahogy úgy indulnék neki, hogy megpróbálok vmi sourcedata tulajdonságot keresni.
For i = 1 To ActiveChart.SeriesCollection(1).Points.Count
ActiveChart.SeriesCollection(1).Points(i).Border.ColorIndex = 6
Next i
ez csak annyit csinál, hogy végigmegy az aktív (!) chart-on és beszínezi az összes vonalat. ezen belül kéne megnézni minden point source data-ját és összehasonlítani az előtte-utána lévővel. ennyi időm most sajnos nincs. meg sznobizmus különben is
Új hozzászólás Aktív témák
- Elemlámpa, zseblámpa
- HDD probléma (nem adatmentés)
- Projektor topic
- Xbox Series X|S
- Csúcshálózat: ROG STRIX GS-BE18000 router tesztje
- Gyúrósok ide!
- Kamionok, fuvarozás, logisztika topik
- Álláskeresés, interjú, önéletrajz
- Apple iPhone 17 - alap
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3325
- REFURBISHED - DELL Performance Dock WD19DCS (210-AZBN)
- Intel Processzorok sok db : Xeon E5-1620V3, Pentium G4400T, i3 6100, i3-4130, i3-2140T
- Bomba ár! HP Zbook 14u G5 - i7-8GEN I 16-32GB I 512GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W10 I Garancia!
- Garmin Forerunner 405 GPS óra
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest