Hirdetés
- GoodSpeed: WindowBlinds 11
- Meggyi001: Kórházi ellátás: kuka vagy finom?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Real Racing 3 - Freemium csoda
- Oldman2: A KOReader ebook olvasó program
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- 20230101_102713676_iOS
- Flashback: Építsünk PC-t akciós alkatrészekből, lassan. upd: 10.03
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mutt
senior tag
válasz
RAiN91
üzenetére
Szia,
Én nem jöttem rá a logikára.
3 lapon 1-1 kimutatás, az eszköztárra kiraktam az összes kimutatás frissítése gombot, az utolsón pedig egy összesítőtábla aminek az eredményét látod a lenti táblázatban. Függetlenül hogy melyik lapon volt az utolsó módosítás, vagy melyiken álltam éppen ez lett az eredmény (pl. második lapon módosítottam utoljára, de az utolsó lapon állva indítottam a frissítést a sorrend 3-as lap, majd 1 és végül 2 volt):

Ha fontos a sorrend, akkor érdemes egy subroutine-ban megadnod a sorrendet és ezt hozzárendelni az adott eseményhez.
Ha nem makróról lenne szó, hanem képletekről, akkor pedig ha belenézel egy ZIP kezelővel az OpenXML formátumú fájlba, akkor lesz egy calcChain.xml amiben látható a cella sorrend.
üdv
Új hozzászólás Aktív témák
- Xbox Series X 1 TB + kontroller 6 hó garancia, számlával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone 12 mini 256GB Black-1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS3626, 100% Akkumulátor
- HIBÁTLAN iPhone 13 Pro Max 256GB Graphite -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3756, 100% Akkumulátor
- BESZÁMÍTÁS! Apple iPad Pro 13 2024 M4 16GB/2TB WiFi tablet garanciával hibátlan működéssel
- HIBÁTLAN iPhone 12 mini 128GB Purple -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3392, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Fferi50