Hirdetés
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- bambano: Bambanő háza tája
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- sziku69: Szólánc.
- D@reeo: Pi-hole és a Telekom Sagemcom F@st 5670 DNS beállítása
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
paolinho
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Hát gyerekek, ha belefeszülök sem tudom gatyábarázni ezt a dátum-problémát.
Az nyilvánvaló, hogy az Excel-ben a cellának Cellaformázás alatt Dátomformát adok. Ezzel nincs is probléma, viszont a Word-ben a korábbi tanácsod szerint próbálkoztam a MERGEFIELD Dátum \@ "yyyy. MMMM d." beírásával, de Fferi50 által javasolt {MERGEFIELD Dátum1 \@"yyyy.MM.dd" \* MERGEFORMAT} beírást is kipróbáltam, a 44136 szám ott marad a dátum helyén.
Kipróbáltam az ALT+F9 parancsot is, de ez a teljes dokut minden olyan helyen MERGEFIELD-re változtat, ahol az Excel-ből kell beemelni az aktuális beillesztendő adatot.
Lövésem sincs, mit rontok el, de már szünetekkel, szünetek nélkül, szóval sokféleképpen próbálkoztam már a MERGEFIELD-féle módszerrel, sajna sikertelenül.
Nincs erre valami tutoriál valahol, de konrétan erre a dátum-elrontásra gondolok? -
paolinho
addikt
válasz
Fire/SOUL/CD
üzenetére
Basszus, igaz! Ezt hogy elfelejtettem. Bocs!
Na ezek után szégyen lenne, ha nem tudnék összetákolni valamit.
Új hozzászólás Aktív témák
- World of Tanks - MMO
- Diablo IV
- Világ Ninjái és Kódfejtői, egyesüljetek!
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Vivo X300 - kicsiben jobban megéri
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- GTA V
- Autós topik
- Milyen processzort vegyek?
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- További aktív témák...
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone 16, Apple iPhone 16e, Apple iPhone 16 Plus, Apple iPhone 16 Pro
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Mini 128GB Midnight - 1 ÉV GARANCIA -Kártyafüggetlen, MS4195, 94% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! Intel Core i7 8700 6 mag 12 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- CTO Bontott 0perces TÜZES EZÜST MacBook Air 13.6" M4 10C/1G 16GB 512GB Gar.: 1 év APPLE világgar
- Lenovo ThinkPad // T - Széria // X1 carbon // X1 Yoga 2-in-1 // és a többiek... 3-12. gen.
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Fferi50