Hirdetés
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Gurulunk, WAZE?!
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- MasterDeeJay: Harc a DDR5 árak ellen
- gerner1
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ny.janos
tag
Szia!
Remélem nem tűnt úgy, hogy negatív kritikával akartam volna illetni a megoldásodat. Ha mégis, akkor elnézést kérek. Biztosíthatlak, hogy nem ez volt a célom.
Mivel a megoldás megértésére tett próbálkozás során ugyanazt az adatot írtam véletlenszerűen le a feltételezett cikkszámként, mint már korábban is, akkor jöttem rá, hogy a megoldás sajátossága okozhat nem várt eredményt, ha esetleg Gicz adatainál is előfordulna ilyen eset. (Nekem egyébként biztos semmilyen megoldás nem jutott volna eszembe a kérdés kapcsán.)Sokszor csak ámulok azokon a képletes megoldásokon (a makróhoz láma vagyok, azokat így el sem olvasom) melyeket írtok és remélem, hogy még sokat tanulhatok tőletek. Még a tanulás mellett is gyakran írtok azonban olyan számomra felfoghatatlan megoldásokat, amelyeknek az értelmezésébe bele sem kezdek. Ez esetben örültem, hogy legalább megértettem, hogyan működik a megoldás és ezért bátorkodtam kiegészítést tenni. Ugyanakkor fel sem merült bennem, hogy a megoldásod e sajátosságáról te erről nem tudtál volna (a hozzászólásodra történő válaszom azonban megtévesztő lehetett ebből a szempontból).
Új hozzászólás Aktív témák
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- MEGA AKCIÓ! - Jogtiszta Windows - Office & Vírusirtó licencek- Azonnal - Számlával - Garanciával
- 10 Darab ÚJ PC Játékszoftver
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Keresek Xbox Series S / Series X / Playstation 5 konzolokat
- GYÖNYÖRŰ iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4143
- LED Neon kötél 5 méter 8W/méter / 12 hó jótállás
- Vásárlunk iPhone 12/12 Mini/12 Pro/12 Pro Max
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 3060 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Mivel a megoldás megértésére tett próbálkozás során ugyanazt az adatot írtam véletlenszerűen le a feltételezett cikkszámként, mint már korábban is, akkor jöttem rá, hogy a megoldás sajátossága okozhat nem várt eredményt, ha esetleg Gicz adatainál is előfordulna ilyen eset. (Nekem egyébként biztos semmilyen megoldás nem jutott volna eszembe a kérdés kapcsán.)
Fferi50