Hirdetés
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sidi: Samsung Deskmaster 386s/20n
- sidi: 286-os Laptop memóriabővítés: Toshiba T3100e (gázplazma)
- Vic87: Nem tudom mit tévő legyek - tanács kérés
- eBay-es kütyük kis pénzért
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
ny.janos
tag
válasz
jackal79 #39978 üzenetére
Szia!
Ha jól értem, akkor jelenleg hetente (hétfőtől vasárnapig) vannak összesítve a táblázatodban az adataid egy-egy plusz sor beszúrásával. Arra vonatkozóan jelenleg nincs ötletem, hogy hogy lehetne az első oszlopba úgy beszúrni a dátumokat, hogy minden 8. sor üres maradjon, de az üres sor utáni sorban szereplő dátum az üres sor előtti dátumhoz képest egyel növekedjen (alapból ugye az üres sor miatt kettő napot ugrana a dátum), viszont lenne egy alternatív javaslatom. Ez mondjuk lehet, hogy plusz melót okoz most, de később könnyebbé teszi a táblázat kezelését:
Szúrj be egy oszlopot az A és B oszlop közé, melyben a HÉT.SZÁMA képlettel határozd meg az adott dátumhoz tartozó hétnek a számát. Majd ez alapján az oszlop alapján szúrj be részösszegeket az adatok menüből. Így minden hét adatainak összegét megkapod és az új dátumok felvitele sem fog gondot okozni. Ha a segédoszlop adatait nem akarod látni, akár el is rejtheted.
-
föccer
nagyúr
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Fujitsu T935 Convertible: i5-5G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W10 I Gari!
- ÁRCSÖKKENTÉS Menő retró konfig: Q9550, Gigabyte P43, 4GB RAM, ASUS GT730
- Telefon felvásárlás!! Honor 90 Lite/Honor 90/Honor Magic5 Lite/Honor Magic6 Lite/Honor Magic5 Pro
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB DDR5 RAM RTX 5070 12GB GAMER termékbeszámítással
- AKCIÓ! Asus ROG STRIX Z490-G Gaming WiFi alaplap garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest