Hirdetés
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Magga: PLEX: multimédia az egész lakásban
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- djculture: Éhezők ssd és memória viadala.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- droidic: Safe Mode az agyban
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
oke
senior tag
válasz
Delila_1
üzenetére
Kipróbáltam, nem jött össze így sem, sőt rosszabb
. Az eredeti dátum, amiből a hónapot/napot kinyertem, abban óra perc is van, erre nem emlékeztem: 2017.01.01 19:06:23 (éééé.hh.nn ó:pp)
Valamiért a kimutatásban a szűrésnél ezt a formátumot jeleníti meg, nem csak a hónap/napot.Illetve mivel egy napot több sorban jelenít meg, az óra:perc eltérés miatt..Nagyon sokáig gondolkozik már akkor, amikor rákattintok, hogy választani tudjak. Hibát is dobott ki, hogy max 65534 sort tud megjeleníteni itt. Ki is akadt az excel,..
Új hozzászólás Aktív témák
- Suzuki topik
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Majdnem megfelezi a GeForce GPU-k gyártókapacitását az NVIDIA?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD Navi Radeon™ RX 9xxx sorozat
- Elektromos cigaretta 🔞
- GTA VI
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Amlogic S905, S912 processzoros készülékek
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Apple Macbook Air 13 2020 M1 8GB 256GB SSD macbook garanciával hibátlan működéssel
- Keresünk Galaxy S22/S22+/S22 Ultra
- Magyar Logitech G915 Billentyűzet lehet +33.000.- Ft ból
- DELL PowerEdge R740 rack szerver - 2xGold 6130 (16c/32t, 2.1/3.7GHz), 64GB RAM, 10Gbit HBA330, áfás
- Újszerű Apple MacBook Air M1 13.3 - 8GB/256GB - Asztroszürke - 150 Ciklus - 92% akku - 1 év gari -
Állásajánlatok
Cég: ATW Internet Kft.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
. Az eredeti dátum, amiből a hónapot/napot kinyertem, abban óra perc is van, erre nem emlékeztem: 2017.01.01 19:06:23 (éééé.hh.nn ó:pp)
Fferi50