Hirdetés
Legfrissebb anyagok
LOGOUT témák
- laca223: Miért győz a kollektív meggyőződés akkor is, ha saját magát teszi tönkre?
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Parci: Milyen mosógépet vegyek?
- Klaus Duran: Kellemes Ünnepeket.
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- ubyegon2: Airfryer XL XXL forrólevegős sütő gyakorlati tanácsok, ötletek, receptek
- droidic: [Memory Leak] Az agy defragmentálása
- sziku69: Szólánc.
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
PROHARDVER! témák
Mobilarena témák
IT café témák
Keresés
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
gaborlajos
csendes tag
Szia!
Köszönöm szépen, ez nagyon érdekes megoldás,el is mentettem, de ez is csak engem minősít, de nem nem tudom lefordítani az én problémámra. Ha jól értem, akkor ez a szabályozott munkaidőhöz képes számolja a pihenőórákat és a túlórát. Nálam viszont ez esetleges és ebben a intervallumban határoztuk meg a nappalra(6-22) ill. az éjszakára (22-6) járó bért. ezért kell ez a bontás.
Köszönöm.
Új hozzászólás Aktív témák
Topikgazda
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Keresem a Barkács Balázs Játékokat
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
Üzleti előfizetők hirdetései
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i7 14700KF 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / RTX 2060 6GB / 512GB SSD
- Kezdő Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I5 7500 / 32GB DDR3 / ROG GTX 1070Ti 8GB / 512GB SSD
- Apple iPhone 13 Pro 1TB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
- Dell és HP szerver HDD caddy keretek, adapterek. Több száz darab készleten, szállítás akár másnapra
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi
Fferi50