Hirdetés
- leslieke: leslieke farmerzsebe
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- urandom0: Száműztem az AI-t az életemből
- Luck Dragon: MárkaLánc
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- eBay-es kütyük kis pénzért
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
zsoltzsolt
addikt
válasz
DrojDtroll
üzenetére
Egyelőre szenvedek

Az a baj, hogy havonta kérek be Excel fájlban adatokat, gyerek várólistája. Fel van sorolva az A13 cellától lefelé a szakfeladatok elnevezései, és mindenki beírja a B13-tól lefele a nála várólistán lévő gyerekek számát. Vagyis egy igen egyszerű táblázat. Csak macerás havonta 20-40 számú táblázat adataiból összesítést (egyesével kiírogatni, stb, sokszor azt se tudom melyikből írtam ki az adatokat). Vagyis egy szerintem egyszerű, azonban nekem egyelőre megoldhatatlan feladat ez, vagyis megoldom, csak jóval egyszerűbben szeretném, mint manuális összeadásokkal.
Lehet az is, hogy valami más alap táblázatot kéne tölteniük, még nem tudom, még nem jöttem rá mi lehet a jó megoldás, pedig érdekel a dolog é jelenleg ok munkaórám megy el egy ilyenre.
Új hozzászólás Aktív témák
- ::::: HATALMAS LEÁRAZÁSOK! I JOGTISZTA MICROSOFT TERMÉKEK I 27%-OS ÁFÁS SZÁMLA I 10 ÉV GARANCIA ::::
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most Ünnepi áron! :)
- Kaspersky, BitDefender, Avast és egyéb vírusírtó licencek a legolcsóbban, egyenesen a gyártóktól!
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Számlás!Steam,EA,Epic és egyébb játékok Pc-re vagy XBox!
- Panasonic CF-XZ6 AIO all-in-one laptop tablet 2k touch i5-7300u speciális ütésálló rugged
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3080 10GB Zalman Z1 Plus Cooler Master 750W
- Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! I3 14100F / RTX 3060Ti / 16GB DDR5 / 1TB SSD
- Apple iPhone 13 Pro Max 128GB,Újszerű,Dobozával,12 hónap garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: BroadBit Hungary Kft.
Város: Budakeszi

Fferi50