- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Szoszo94: Xiaomi Mi Router 3G - Padavanra fel!
- D1Rect: Nagy "hülyétkapokazapróktól" topik
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Gurulunk, WAZE?!
- Geri Bátyó: B550 szűk keresztmetszet, de mi és miért?
- sh4d0w: Csak a profit - emberélet nem számít
- vrob: Az IBM PC és a játékok a 80-as években
- f(x)=exp(x): A laposföld elmebaj: Vissza a jövőbe!
-
LOGOUT
A Microsoft Excel topic célja segítséget kérni és nyújtani Excellel kapcsolatos problémákra.
Kérdés felvetése előtt olvasd el, ha még nem tetted.
Új hozzászólás Aktív témák
-
azopi74
addikt
válasz
Delila_1 #26477 üzenetére
Darabszámban biztos az egyébből van több, de ha a "knowledge workerek" számát nézzük, (de csúnya szó, de szebb nem jutott eszembe
) , ami mondjuk releváns egy irodai programcsomag esetében, akkor már szerintem a multik felé billen a mérleg.
"Igazad van, használjunk angolt, és hétfőn is legyenek zárva a boltok, hiszen akkor én sohasem vásárolok be.
"
Ebben kiegyezhetünk, én sem. Sőt hétközben sem szoktam, legyenek nyitva csak pénteken és szombaton
Meg persze kérjük vissza a vasárnapot
"nem kell külön progi, elég, ha beszúrsz egy nemzetközi makrólapot."
Ez visszafelé is működik? Vagyis, angol excelből, be tudok szúrni magyar makrólapot? Mert ha nem, az az én érvelésemet támasztja alá, mivel akkor az angol függvények bárki számára elérhetőek, a lokaizáltak viszont csak a lokalizálton
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- E-roller topik
- Linux kezdőknek
- Nintendo Switch 2
- Autós topik
- Vicces videók
- Milyen routert?
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Budapest és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- További aktív témák...
- Játékkulcsok olcsón: Steam, Uplay, GoG, Origin, Xbox, PS stb.
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Microsoft licencek KIVÉTELES ÁRON AZONNAL - UTALÁSSAL IS AUTOMATIKUS KÉZBESÍTÉS - Windows és Office
- Windows 10 11 Pro Office 19 21 Pro Plus Retail kulcs 1 PC Mac AKCIÓ! Automatikus 0-24
- Eladó Steam kulcsok kedvező áron!
- Felújított szerverek, storage-ok, hálózati eszközök Enterprise szinten, minden gyártótól
- Telefon felvásárlás!! iPhone 12 Mini/iPhone 12/iPhone 12 Pro/iPhone 12 Pro Max
- Telefon felvásárlás!! Xiaomi Redmi Note 13, Xiaomi Redmi Note 13 Pro, Xiaomi Redmi Note 13 Pro+
- Bomba ár! HP EliteBook 850 G2 - i5-5GEN I 8GB I 256GB SSD I 15,6" FULL HD I Cam I W10 I Gari!
- Így lesz a Logitech MX Keys magyar billentyűzetes
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest